2777
2789
عنوان

رسم و رسوم ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه لطفا کامل ترش رو بهم بگی

مثلا بعضیا جشن عقد توی تالار میگیرن

یا جشن حنابندون میگیری

عید فطر و عید قربان و شب یلدا برای عروس کادو میبرن

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

آره واقعا خانوادم بی تجربه ان🥺

خب نه دیگه باید درباره این مسائل صحبت کنید

مثلاً ما دیگه رسم شیربها نداریم اما هنوز بعضیا دارن

ممکنه از ناآگاهی تون سو استفاده بشه ازاول قشنگ همه چیز رو مشخص کنید که بعدا به مشکل نخورید

اینم بگو

مثلا ما جشن عقد و اگر بگیری حنابندون با ماست

عروسی با داماد

کادو ها فقط برای شخص عروس و داماده نه خانواده ها

حالا اینارو نری رک و راست بگی

میگی اولش چ شاخ و شونه میکشه با مثال بگو

مثلا بگو اول زندگیه زیاد خرج شده چ خوبه ک کادو رو بدن ب خودمون بزنیم به زخم زندگی مثلا

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
خب نه دیگه باید درباره این مسائل صحبت کنیدمثلاً ما دیگه رسم شیربها نداریم اما هنوز بعضیا دارنممکنه ا ...

باشه عزیزم ممنونم 

میشه چند تا از مهم ترینهاش رو بگی که بهش بگم؟

اینم بگومثلا ما جشن عقد و اگر بگیری حنابندون با ماستعروسی با دامادکادو ها فقط برای شخص عروس و داماده ...

آهان باشه عزیزم

ممنون 

فقط اینکه رسم عیدی و این چیزا رو الان که پرسیده بهش بگم؟

باشه عزیزم ممنونم میشه چند تا از مهم ترینهاش رو بگی که بهش بگم؟

همین رسم جهیزیه خیلی مهمه(اینکه آقا چندتیکه بخره)

اینکه چقدر طلا باید برات بخره

مراسمات برعهده کدوماتون باشه

مثلاً ما جشن عقد رو خانواده دختر میگیرن اما عروسی رو داماد میگیره

یامثلا با اعیاد مذهبی مثل عید فطر یا مناسبات مهم مثل نوروز و شب یلدا برای عروس هدیه می‌بریم(البته اینارو همون جلسه اول نگو مثلا بعدا به نامزدت بگو اگر میخوای)

حالا مهریه هم که توافقیه دیگه 

همین رسم جهیزیه خیلی مهمه(اینکه آقا چندتیکه بخره)اینکه چقدر طلا باید برات بخرهمراسمات برعهده کدوماتو ...

خب الان که تازه این سوال رو پرسیده من در چه حد بهش بگم؟

البته هنوز به طور رسمی خواستگاری نکرده، خانواده هامون در جریانن قراره به زودی بیاد خواستگاری. الان که پرسیده رسم و رسومتون چیه تا چه حد جواب بدم؟

خب الان که تازه این سوال رو پرسیده من در چه حد بهش بگم؟البته هنوز به طور رسمی خواستگاری نکرده، خانوا ...

مثلاً همین که هر مراسمی رو کدوم خانواده تدارک ببینن

یا رسم جهیزیه دراین حد بگو

مهریه و مقدار طلا رو بهتره توی جلسه خواستگاری توسط پدرومادرت مطرح بشه که خب البته بیشتر توافقیه

میخواید از خاله،عمه یا اقوام تون بپرسید که اونا چه رسم هایی رو میشناسن