mahfam_ni مدیر استارتر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 4372 عنوان رسم و رسوم ازدواج 212 بازدید | 28 پست سلام دوستانخواستگارم ازم در مورد رسم و رسوم و سنت هامون پرسیده.من از مامانم پرسیدم گفت رسم خاصی نداریم.من تک دخترم و خودم و خانوادم هیچ تجربه ای نداریم. خواستگارمم غریبه. باید چی بگم در مورد رسم و رسوم؟ بگم رسم خاصی نداریم؟ 1404/02/27 | 10:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترپاییزی8608 عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 9043 کدوم شهری ؟ (من متولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم) 🫀𝓂 1403/08//27💍♥️
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11575 رسم پاگشاهدایاعیدی بردنشیر بهاو ...نمیگم خوبه یا بد از مد افتاده یا نهولی اینارو میگن ممولا ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
mahfam_ni مدیر استارتر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 4372 کدوم شهری ؟ اصالتا از روستاهای جنوبم. قومیتم فارسه ولی ساکن شهر بزرگم
سرماسوز عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 4862 شب چله عیدی عقدیبله برون خرید عقد و عروسی چنتا تیکه مینویسیدچنتامهمون بعهده اقاداماده برای شام عروسیچند وقت توی عقد باشین از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤
mahfam_ni مدیر استارتر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 4372 رسم پاگشاهدایاعیدی بردنشیر بهاو ...نمیگم خوبه یا بد از مد افتاده یا نهولی اینارو میگن ممولا اینارو بگم؟
**شاهدخت** عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 41760 بگو مثلا اعیاد هدیه برای عروس میارنیا مثلا شام عروسی به عهده پسریا ۴ تا کالا پسر باید بخردر مورد جشن عقد مثلا محضری دوست داری یا تالار بهش بگو در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من منتری 💖
mahfam_ni مدیر استارتر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 4372 شب چله عیدی عقدیبله برون خرید عقد و عروسی چنتا تیکه مینویسیدچنتامهمون بعهده اقاداماده برای شام عروسی ... یعنی منظورش از سوال همین چیزا بوده؟
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11575 اینارو بگم؟ اگر دارید اره بگو بعدا سر همین چیزا دعوا میشهچون اونا مثلا رسم ندارن ولی شما توقع دارید اون وقت دلخوری پیش میاد پسره ک علم غیب نداره ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
0tiamis0 عضویت: 1403/11/20 تعداد پست: 4347 مثلاً جهیزیه اینکه چقدرش رو آقا میخره چقدرش رو خانم آقا چقدر باید طلا بخرهرسم شیربهارسم عیدی بردنخیلی چیزا هستن مگه میشه رسم نداشته باشید؟
mahfam_ni مدیر استارتر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 4372 بگو مثلا اعیاد هدیه برای عروس میارنیا مثلا شام عروسی به عهده پسریا ۴ تا کالا پسر باید بخردر مورد جشن ... اینا همش به ضرر داماده ک😂 وای خدا حس میکنم روم نمیشه اینطوری مطرحش کنم😭
____آسمان____ عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 2278 یعنی منظورش از سوال همین چیزا بوده؟ آره عزیزم گر آرزوی وصلش پیرم کند مکن عیب عیب است از جوانی کاین آرزو ندارد
mahfam_ni مدیر استارتر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 4372 مثلاً جهیزیه اینکه چقدرش رو آقا میخره چقدرش رو خانم آقا چقدر باید طلا بخرهرسم شیربهارسم عیدی بردنخیل ... آره واقعا خانوادم بی تجربه ان🥺
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11575 اینا همش به ضرر داماده ک😂 وای خدا حس میکنم روم نمیشه اینطوری مطرحش کنم😭 خب اینارو خانواده ها باید بگنمخصوصا مادر ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️