2777
2789
عنوان

صبحانه با زرافه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 5005 بازدید | 107 پست
باید از نگاه صحت ببینی تا جالب باشه

مضخرف بود نمیدونم هدفش از ساخت این فیلم چی بود چه نکته ای داشت مثلا؟یه مورد بگو تا ماهم به این فیلم پرنکته پی ببریم. اگر بازیگرای معروفی نداشت همون یه بار هم ارزش دیدن نداش

کجاش مفهوم داشت پس😂اونا که نشئه میکنن براخودشون خماریش میمونه واسه ما که نمیفهمیم فیلم چی شد😂

فیلمای سروش صحت واقعا مسخره و بی محتواست. ی ریتم کند آزار دهنده داره مثل شمعدونی مثل لیسانسه ها... هیچ کدوم رو بیشتر از ۲-۳ قسمت نتونستم ببینم. فقط سریال پژمان بد نبود اونم به خاطر نویسنده قویش بود قاسم خانی

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر منم هتل خنده دارترین فیلمی بود که تابحال دیدم تابحال ۱۰بارم دیدم و هر بارم کلی خندیدیم، چطور می ...

من یه قسمت دیدم بدم. اومد

بی  مزه بود برام 

ولی تگزاس 3خیلی عالی بود خیلی خندیدم باهاش بخصوص جایی ک رفته بود رو ماشین اتش نشانی😂😂

مضخرف بود نمیدونم هدفش از ساخت این فیلم چی بود چه نکته ای داشت مثلا؟یه مورد بگو تا ماهم به این فیلم ...

بالا چنتاشو گفتم دوبار میبینم میام مینویسم بچه کوچیک داشتم قشنگ نشستم ببینم با تمرکز 

چی بگم والا ولی اثراش قشنگ معلوم امضای خودش پای تمام فیلماش معلوم مدل خودش مینویسه ولی شایدم حرف شما ...

مدل خودش پیدا میکنه دیگه . اره همه یکین من صبحانه با زرافه رو ندیدم ولی مشخصه مدل جهان با من برقصه . 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
من یه قسمت دیدم بدم. اومدبی مزه بود برام ولی تگزاس 3خیلی عالی بود خیلی خندیدم باهاش بخصوص جایی ک رف ...

وای آره رو ماشین اتش نشانی زبونشو دراورد🤣 ولی هتلم خیلی خنده دار بود حالا برو یه بار کاملشو ببین خوشت میاد

مدل خودش پیدا میکنه دیگه . اره همه یکین من صبحانه با زرافه رو ندیدم ولی مشخصه مدل جهان با من برقصه .

ببین مثلا توی مگه تموم عمر چنتا بهاره 

قشنگ اثر سایکلوژی 

هنری 

موسیقی خوب 

لوکیشنای خوب 

عالی بود همش 

وای آره رو ماشین اتش نشانی زبونشو دراورد🤣 ولی هتلم خیلی خنده دار بود حالا برو یه بار کاملشو ببین خو ...

باشه ولی جدیدا هر فیلمی در میاد تو همش پژمان جمشیدی هست دیدی😂😂😂خدایی یازیش خوبه 

اره فیلم جدید

نشنیده بودمش با اینکه همش تو فضای مجازی بودم از دیروز پری روز

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
خدا خوبت کنه😂😅

البته بگم بعضی از همین اساتید رسانه یا کارگردانان همیشه میگن ما چند مدل کمدی داریم ک مردم باهاشون آشنا نیستن و اونو مسخره بازی تلقی میکنن 

کمدی مدرن و نو رو رامبد شروع کرد و ساخت 

چون همه ما ب این مدل کمدی اشراف نداریم ولی هستند طیف کثیری ک میشناسن و علاقه دارند ب این ژانر 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

باشه ولی جدیدا هر فیلمی در میاد تو همش پژمان جمشیدی هست دیدی😂😂😂خدایی یازیش خوبه

دقیقا منم نشستم هر فیلمی بازی میکنه میدوام میرم میبینم، مخصوصا هتل و با شوهرم رفتیم سینمارزمال انقدر خندیدیم رفتیم زیر صندلی🤣 البته زرافه ها رو ندیدم

دقیقا منم نشستم هر فیلمی بازی میکنه میدوام میرم میبینم، مخصوصا هتل و با شوهرم رفتیم سینمارزمال انقدر ...

زرافه ها اصلااااا مدل هتل نیست و اصلا طنز نیست تیکه خنده دار داره