2777
2789
عنوان

صبحانه با زرافه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 4983 بازدید | 107 پست
والا بنظر من کاملا چرت بی مفهوم و مسخره بود کاش یکی که قشنگ معنیشو فهمیده حداقل یه توضیح میداد ولی ج ...

من توضیح دادم تاپیک اخرمو بخون

ما رشتمون‌گرافیک بود بچه های کارگردانی را میدیدم و دوست بودیم و کتاباشونو میخوندیم و گاه بیکاری کلاساشون شرکت میکردیم نقد یکم از خودشون و استاداشون بلد شدم

ولی من میگم اون اتفاقا همه وهم و خیال بود. که اگه سوسکو میکشتن کارما اون اتفاقاتو واسشون پیش میاورد

خب اره اونم بش میاد بلاخره پایانش باز بود دیگ برداشت ازاد بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا بنظر من کاملا چرت بی مفهوم و مسخره بود کاش یکی که قشنگ معنیشو فهمیده حداقل یه توضیح میداد ولی ج ...

برداشت من این بود یکم باهم مهربونتر باشیم بهم فرصت بدیم،نسبت به هم خشم نداشته باشیم که باعث بشه اتفاقی بیفته که نشه جبران کرد،اینکه گاهی وقتا میشه بخشید هرچند دردناک باشه ولی برای یه سری چیزا دیره مثل زنده موندن پسر دکتر،که به قول خودش اگه دستشو گرفته بود و اگه راننده زودتر ترمز کرده بود زنده بود،این چیزارو نمیشد بخشید و دیر شده بود برای جبران.خود مردا تا یک دختر میدیدن میرفتن سمتش بعد از پارتنر خودشون انتظار داشتن پای کسی دیگه تو زندگیشون نباشه حتی به شوخی و جزیی،پس باید همه چیز دو طرفه باشه،واینکه یک قسمت بهرام رادان می‌گفت قرار نیست آرزوها واقعی باشه جالب بود،من خیلی برداشت های خوبی داشتم،بیشتر از چیزایی که نوشتم، نسبت به این فیلم.عالی بود