2777
2789

بچه ها من الان سه روزه عقب انداختم و تو این سه روز یکم درد پریودی داشتم خیلی خفیف ولی خبری نیست به نظرتون باردارم؟ آخه هر جا خوندم همه گفتن درد خیلی شدید داشتن در حدی که هر لحظه ممکنه پریود شن ولی من اصلا اونجوری نیستم 

اینم بگم من کلا مشکل باروری داشتم ای وی افم کردم نشد ولی این ماه مکمل های تقویتی تخمدان زیاد خوردم ممکنه این مکملا باعث تاخیر شده باشن؟ یا واقعا باعث شدن باردار شم؟ آخه من کلا یدونه لوله دارم اونم هیدراته هست که باید بسته شه؟ ینی ممکنه خدا معجزش رو بهم نشون داده باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۲ روزه پریودم عقب افتاده و بشدت استرس دارم و میخوام زودتر بفهمم که اگه بچش سقط کنم تا بزرگتر نشده

یعنی اوایل بارداری درد وجود داره?

عزیزم برا دعا میکنم ایسالا خدا یه دوقلوی خوشگل ناز بهت بده و غرق حال خوب شی خدا بخواد همه چی امکان داره ایشالا خبر بارداریت 

عزیزم ان شالله ک نی نی داری اما من تا سه ماه اول بارداری هیچی حس نکردم فقط یک هفته حالم خیلی بد شد ا ...

چقد خوب ایشالا که منم مثل شما باشم، میدونی جرئت بی بی چک زدن ندارم، دلم برای شوهرم میسوزه من پیرش کردم 

چقد خوب ایشالا که منم مثل شما باشم، میدونی جرئت بی بی چک زدن ندارم، دلم برای شوهرم میسوزه من پیرش کر ...

چه ربطی به تو داره اخه این چه طرز فکریه در اینباره تصمیم گیرنده خداست مطمین باش اگر به صلاحت باشه خدا خودش میده 

منم ۲ روزه پریودم عقب افتاده و بشدت استرس دارم و میخوام زودتر بفهمم که اگه بچش سقط کنم تا بزرگتر نشد ...

قربونت عزیزم ایشالا خدا از دهن شما بشنوه ما که پیشش روسیاهیم آبرو نداریم، با این حالم یه بار خدا معجزه بزرگی برام کرد امیدوارم این دفعه هم شامل حالم بشه 

بله اوایل بارداری میگن درد در حد پریود دارن یا مثلا معده درد یا درد دور ناف ولی پریود نمیشن

چه ربطی به تو داره اخه این چه طرز فکریه در اینباره تصمیم گیرنده خداست مطمین باش اگر به صلاحت باشه خد ...

فعلا که ظاهرا دکتر گفته مشکل از لوله های منه، آخه خواهر تو که 

از داستان زندگی من خبر نداری من ازدواج دومم هست و شوهرم هم خیلی آدم خوبیه خانوادشم فعلا باهام خوبن ولی من از آینده می ترسم ینی مگه تا چندسال دیگه باهام خوبن؟ آخه خیلی خیلی بچه دوستن مخصوصا مادرشوهرم

فعلا که ظاهرا دکتر گفته مشکل از لوله های منه، آخه خواهر تو که از داستان زندگی من خبر نداری من ازدواج ...

اخه عزیز من حتی اگر مشکل از تو باشه خدا نخواسته اما خدا خواسته ک با این مرد ازدواج کنی الان دیگ تو این دوره زمونه بچه دار نشدن دلیل جدا شدن نباید باشه که خانواده همسرت هم ان شالله اینارو میدونن الان کسی رو میشناسم ک دکتر بهشون گف شما دو نفر اگر از هم جدا بشین با کس ذیگ ازدواج کنید جفتتون بچه دار میشین اما باهم نه اونام طفلکیا جدا نشدن از هم خیلی راه هارو رفتن تهشم یه بچه از بهزیستی اوردن بزرگ کردن پس خدا باید برا ادم بخواد شاید حکمتی صلاحی چیزی باشه عزیزم ان شالله ک دامنت سبز میشه

اخه عزیز من حتی اگر مشکل از تو باشه خدا نخواسته اما خدا خواسته ک با این مرد ازدواج کنی الان دیگ تو ا ...

قربونت برم عزیزم ممنونم که امشب باهام حرف زدی بخدا اشکم دراومد از این همه مهربونیت لطفا فقط برام دعا کن خیلی دلشکستم 

قربونت برم عزیزم ممنونم که امشب باهام حرف زدی بخدا اشکم دراومد از این همه مهربونیت لطفا فقط برام دعا ...

کاری نکردم عزیزم ان شالله که خدا برات بهترینارو کنار گذاشته و دل شکستتو به دست میاره مطمین باش ایمانتو از دست نده نا امید نباش ❤️

شرایطت شبیه منه چندموردش

ای وی اف منفی 

یه لوله 

داروهای تقویتی و ..

من درد پریودی داشتم پد میذاشتم میگفتم وقتشه دیگه ولی نیومد .. اصلا هم فکر بارداری طبیعی رو نمیکردم .. با شرایطی که داشتتیم بنظر خودم معجزه و عنایت امام رضا بود که باردار شدم 

شرایطت شبیه منه چندموردشای وی اف منفی یه لوله داروهای تقویتی و ..من درد پریودی داشتم پد میذاشتم میگف ...

وااااای جدی میگی عزیزم وااااای خدا از دهنت بشنوه الهی ینی میشه خدا برا منم معجزه کرده باشه؟ آخه من دیگه خیلی درمونده شدم ولی همیشه امید داشتم حتی با همین یه لوله به درد نخور منم دو بار انتقال منفی داشتم و دکتر اصلا امید به بارداری طبیعی نداره 

به نظرت ینی میشه برای منم شده باشه؟