2777
2789
عنوان

کسی بوده هفته های اول بارداری درد نداشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 40 پست
ان شاءالله برای شماهم همینطور باشه ♥️♥️من دو روز بعد تاخیر بی بی زدم خیلی زود مثبت شد زیر ۳ دقیقهو ف ...

توروخدا یخورده بیشتر از خودت بگو چه داروهای تقویتی رو خورده بودی ؟ چند وقت قبلش شروع کردی؟ دردا چجوری بودن ؟ مال من خیلی کمن در حد خفیف 

وااااای جدی میگی عزیزم وااااای خدا از دهنت بشنوه الهی ینی میشه خدا برا منم معجزه کرده باشه؟ آخه من د ...

منم انقدر بی هدف و بی انگیزه و گریون بودم بخوام بگم طولانی میشه .. چند روز قبل از اینکه بفهمم باردار شدم تو تاپیکا با گریه نوشته بودم کاش یکی بیاد از معجزه بچه دار شدنش بگه و.. اخر برای خودم اتفاق افتاد .. 

ان شاءالله میشه ناامید نباش همه چی دست خداست ..

ماهم تصمیم به ای وی اف دوم داشتیم چندماه دیگه که کنسل شد .. 

همسرمم خیلی خیلییی تحرکش ضعیف بود 

هیچوقت فکر نمیکردم منم بی بی چک مثبت ببینم 

ان شاءالله طبیعی باردار بشی 😍😍😍😍😍😍 واقعا ای وی اف خیلی دردسر داشت و مراقبت و ...🤦🏻😫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا یخورده بیشتر از خودت بگو چه داروهای تقویتی رو خورده بودی ؟ چند وقت قبلش شروع کردی؟ دردا چجور ...

برای ۳ ماه گفته بودم بنویسن که دیگع تو عید و ماه رمضون و .. نخوام برم مطب البته تعطیلی هم بود

پودر اینوفولیک ولی دیگه مثل قبل انگیزه نداشتم مرتب و برنامه ریزی شده استفاده ش کنم

ویتامین دی 

ولی بعدش گفتن کلسیم د استفاده کن

قرص اوزیل که برای تخمدانه 

پرگناپرو

رووفولیک مکس 

ویتامین ای

امگا ۳

اووژن 

کیوتن 

قرص رویال 

منم انقدر بی هدف و بی انگیزه و گریون بودم بخوام بگم طولانی میشه .. چند روز قبل از اینکه بفهمم باردار ...

من شوهرم وضعیت اسپرمش خوبه فقط وضعیت رحم منه که مشکل داره خدا کنه روسفید بشم جلو خانواده شوهر آخه شرایطم خاصه

توروخدا یخورده بیشتر از خودت بگو چه داروهای تقویتی رو خورده بودی ؟ چند وقت قبلش شروع کردی؟ دردا چجور ...

مثل کلا درد پریودیم و گرفتگی رحمم اکثرا هر ماه زیاد بود .. جوری که انگار واقعا دیگه وقتشه .. لکه بینی هم اصلا نداشتم .. 

بی بی چکم گرفتم گفتم اینکه منفیه مثل همیشه فقط ۱ درصد میخوام مطمئن شم اگر باردار نیستم ، برم قرص بخورم پریود شم، میگفتم کیست دارم حتما که عقب افتاده 

من شوهرم وضعیت اسپرمش خوبه فقط وضعیت رحم منه که مشکل داره خدا کنه روسفید بشم جلو خانواده شوهر آخه شر ...

همین که همسرت ازمایشش خوب بوده ۱۰۰ هیچ جلویی عزیزم 

ان شاءالله طبیعی باردار میشی 😍😍😍😍😍

من فقط دوقلو دوست داشتم و به همین خاطر ناشکری میکنم تو دلم گاهی 😢😢 

برای ۳ ماه گفته بودم بنویسن که دیگع تو عید و ماه رمضون و .. نخوام برم مطب البته تعطیلی هم بودپودر ای ...

منم الان یک ماهه ویتامین دی و ای و فرو فورت دئودنال، اوابوست، کیوتن و شوهرمم اسپریژن مصرف می کرد، شما چندماه مصرف کردی کل سه ماه رو یا زودتر باردار شدی؟ الان بچتون به دنیا اومد به سلامتی؟

همین که همسرت ازمایشش خوب بوده ۱۰۰ هیچ جلویی عزیزم ان شاءالله طبیعی باردار میشی 😍😍😍😍😍من فقط دوق ...

نه عزیزم انکارو نکن هیچ وقت، هر ثانیه هزار بار خدارو شکر کن همینکه خودت میدونی معجزه برات کرده پس دیگه ناشکری واسه چیته تو الان باید بگی فقط بچه سالم بیاد بغلت 

منم الان یک ماهه ویتامین دی و ای و فرو فورت دئودنال، اوابوست، کیوتن و شوهرمم اسپریژن مصرف می کرد، شم ...

نه تازه ۷ هفته و ۵ روزمه 

همسرمم کیوتن و اسپریژن استقاده میکرد مرتب .. حدود ۳ ماهی 

قبلا داروهای دیگه دکترا هیچ تاثیری نداشتن.. مثلا بلومکس 

دراخر دکتر خودم این دوتارو براش نوشت قوطی هاشم ۶۰ تایی بودن.. قوطی های اولو تموم کرد و رسید به دومیا .. 

پیاده روی رو شروع کرده بود شاید دوماه و کبد چربش هم بهتر شد و شکمش کوچیک تر 

کیوتن و رویال میگن خیلی خوبه

این دارو هارو اواخر بهمن استفاده کردم تااا اخر فروردین امثال 

۲ اردیبهشت شبش بی بی چکم مثبت شد 

من دیگه مثل قبل دارو نمیخوردم مثلا ممکن بود ۱ روز درمیون بین بعضیاش فاصله بیوفته ولی کیوتن و اووژن رو میخوردم 

ماهی که همسرم اینا از مشهد برگشتن باردار شدم تازه ما اصلا به قصد اقدام نزدیکی نداشتیم .. کاملا بی خیال بودیم چون گفتیم چندماه دیگه ای وی اف میکنیم .. 

نه عزیزم انکارو نکن هیچ وقت، هر ثانیه هزار بار خدارو شکر کن همینکه خودت میدونی معجزه برات کرده پس دی ...

اخه من چندسال بود دوقلو تصور میکردم کنار خودم .. حتی تو خواب و رویا و .. همههه خبر داشتن و ارزوشون برای من دوقلو بود ولی خب نشد 😢😢

کم کم دارم کنار میام

سونو قلبو هنوز نرفتم چون میگم با حقیقت روبرو میشم اینکه تو همین ساک یدونه جنین هست..😢 

میدونی این فکرا طبیعیه مثلا مادرایی که بشدت دختر یا پسر میخوان و رژیم میگیرن و .. ولی اونی که میخوان نمیشه هم همین حسو تجربه میکنن .. ولی میدونم من این نی نی رو خیلی دوست خواهم داشت .. کم کم دارم کنار میام 

لباسم یه ست براش گرفتم از الان 🥲♥️

و سوره و دعا و .. براش میخونم و .. 

زبونن یه چیزی میگم و عملا اینکارارو میکنم 😂

البته از خدا وقتی افکار ناشکری طور میان به ذهنم کلی عذرخواهی میکنم 😢 یه روزم به خونریزی افتادم بخاطر بی احتیاطیم گفتم نکنه خدا میخواد بگیرتش ازمون

اخه من چندسال بود دوقلو تصور میکردم کنار خودم .. حتی تو خواب و رویا و .. همههه خبر داشتن و ارزوشون ب ...

میدونم چی میگی ولی بازم شرایط ما فرق می کنه مایی که داریم زجه میزنیم فقط برای داشتن بچه دیگه جنسیت و تعداد نباید خیلی مهم باشه برامون من که بشخصه شرایطم هیلی خاصه ازدواج دومم هست و خانواده شوهرم از اول مخالف بودن هر چند الان باهام خیلی خوبن ولی من می ترسم میگم تا کی میخوان باهام خوب باشن؟ آخه به شدت به شدت بچه دوستن مخصوصا مادرشوهرم بخاطر همین فقط از خدا می خوام منو روسفید کنه پیششون و اینکه شوهرم رو خیلی دوستم و خیلی از این زندگیم راضیم و نمی خوام هیچ جوره از دستش بدم 

ببین من یبار یه زندگی بد از دست دادم به سلابه کشیده شدم حالا اگه قرار باشه یه زندگی خوب از دست بدم دیگه چیزی ازم نمی مونه من فقط ترس از دست دادن دارم اونم فقط بخاطر بچه