2777
2789
عنوان

کسی بوده هفته های اول بارداری درد نداشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 40 پست
لباسم یه ست براش گرفتم از الان 🥲♥️و سوره و دعا و .. براش میخونم و .. زبونن یه چیزی میگم و عملا اینک ...

ای جووون الهی به دلش خوش تنش کنی، قد کشیدنش رو ببینی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه تازه ۷ هفته و ۵ روزمه همسرمم کیوتن و اسپریژن استقاده میکرد مرتب .. حدود ۳ ماهی قبلا داروهای دیگه ...

من این نزدیک به یک ماه رو مدام سر ساعت خوردم و دقیقا شب قبل تخمک گذاری هم اقدام داشتم

میدونم چی میگی ولی بازم شرایط ما فرق می کنه مایی که داریم زجه میزنیم فقط برای داشتن بچه دیگه جنسیت و ...

الهی همیشه خوشبخت باشیییید و نی نی سالم و صالح هم این خوشبختیو دوچندان کنه😍😍😍😍

مگر چندوقته ازدواج کردید ؟ من ۴ سال از ازدواجم گذشته بود ولی هیچوقت خانواده همسرم رفتارشون عوض نشد 

میدونم بجز افکار و حرف بقیه که نگرانمون میکنه ، نبود بچه تو زندگیمون خیلی خیلی حس میشه پس ان شاءالله امسال خدا بهتون نی نی بده دلم روشنه و همین امسالم دنیا بیاد و بغلش بگیرید 😍😍😍😍😍😍😍😍😍

من اگر میدونستم طبیعی باردار میشم حتمااااا لتروزول و کلومیفن و ازادسازی زیر نظر دکتر استفاده میکردم .. ولی خب احتمال اصلا نمیدادم

هیچوقت فکر از دست دادن زندگیتو نکن دلم گرفت 😢😢😢

میدونی اقایون اصلا این افکار که حالا بچه ندارم جدا شم و فلان به ذهنشون خطور نمیکنه .. وقتی زن و زندگیشون رو دوست هم داشته باشن که دیگه اصلااااااااا 😁 ما خانما کلا تا ته قضیه رو بصورت منفی طور تصور میکنیم 🤦🏻

من این نزدیک به یک ماه رو مدام سر ساعت خوردم و دقیقا شب قبل تخمک گذاری هم اقدام داشتم

استرس هم دور کن مثلا اینکه دائم سرچ کنیم علائم لقاح بعد تخمک گذاری چیه و از این دست سوالا ناخوداگاه به ادم استرس و نگرانی منتقل میکنه.. همین ای وی افم که منفی شد دائم داشتم تو نی نی سایت سرچ میکردم علائم هر روز رو بعد انتقال و ‌..

دراخر هم خودم وقت بیخیالی باردار شدم .. هم همکار همسرم بعد ۸ سال و بیخیال شدن در نهایت خانمش باردارشد و نی نیشون دنیا اومد .. 

راستی دیدم یه کاربر گفته که ن.وک سینه درد نمیکنه و اینا

منم خیلی خونده بودم که سینه درد و حساسیت ن.وک سی.نه و اینا داشتن بعد فهمیدن باردارن 

ولی من نداشتم تاا الان که هفته ۷ و ۵ روزم .. گاهی شاید سی.نه یکمییی درد بگیره بعدش تموم.. 

چرا بی بی چک نزدید وقتی موعدتون عقب افتاده؟ 

اگر ان شاءالله مثبت بود که نور علی نور

اگر به صلاح نبود این ماه ، لوله ت رو نبندی اصلا ، اگر چسبندگی داره ، یه دستور برات میفرستم انجام بده ان شاءالله لوله ت باز میشه ‌‌.. خودم تصمیم به انجامش داشتم ولی یهویی برنامه هام کنسل شدن کلا 😁 باشگاه و ای وی اف و دکتر ایمونولوژی رفتن و .... 

الهی همیشه خوشبخت باشیییید و نی نی سالم و صالح هم این خوشبختیو دوچندان کنه😍😍😍😍مگر چندوقته ازدواج ...

من الان دو ساله ازدواج مجدد کردم تو ازدواج قبلیمم کلا ۷ سال متاهل بودم که ۵ سالشو بچه می خواستم و نشد البته شوهر فعلیم همه چی رو از قبل می دونست و مشکلی نداشت و نداره هداروشکر دوستم داره و ذره ای از عشق اون زمانمون کم نشده که هیچ بلکه بیشترم شده من فقط مشکل خانوادش رو دارم چون همون موقع با ازدواجمون مخالف بود مادرش البته نه بخاطر بچه، بچه رو اصلا نمی دونست بخاطر حجاب و چیزای مسخره دیگه، خلاصه گذشت و مادرشوهرم به طرز معجزه آسایی باهامون خوب شد و الان خداروشکر دوساله میگذره هیچ گله ای ازش ندارم اما ترس دوباره برگشتن به همون موضعش داره ذره ذره منو آب می کنه چون بچه دوستم هستن خیلی لعنتیا، وگرنه من و شوهرم انقد تو زندگیمون عشق هست که کمبود بچه رو حالا حالاها نخوام حس کنم یا انقد فشار مالی داریم که نخوایم به بچه فکر کنم ولی متاسفانه سنم داره میگذره ۳۵ سالمه 

راستی دیدم یه کاربر گفته که ن.وک سینه درد نمیکنه و اینامنم خیلی خونده بودم که سینه درد و حساسیت ن.وک ...

بی بی چک امروز زدم که منفی شد یه لکه خیلی کوچولو هم شدم که هلاصه قصر آرزوهامون سرم آوار شد ، لوله گفت هیدراته هست نمی دونم با چسبندگی فرق داره یا نه ولی گفت بجای کمک به بارداری سم تولید میکنه و نطفه رو از بین می بره و مانع بارداری میشه

بی بی چک امروز زدم که منفی شد یه لکه خیلی کوچولو هم شدم که هلاصه قصر آرزوهامون سرم آوار شد ، لوله گف ...

عزیزم برای تخمک اهدایی مشاوره ندادن بهت؟اگر خدای نکرده نشد گزینه تخمک اهدایی رو انتخاب کن . فرزند از اسپرم همسرت هست وبعد از لقاح با تخمک اهدایی در رحم خود شما گذاشته میشه و میشی مادرش و میتونی راجع بهشم اصلا غیر از همسرت با کسی صحبت نکنی هیچ وقت.