2777
2789
عنوان

چرا فکر میکنم عشق ابدی فیکه همش

175 بازدید | 26 پست

اخه کل روز میزنن تو سر و کله هم

فرداش پا میشن با هم میرقصن و قربون صدقه هم می‌رن😕😂

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

درست فکر میکنی

روزی صد بار هم تو اینستا استوری میذارن که نه واقعیه و رئالیتی شو عه😕😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا یه سریاله که بازیگراش انتخاب شدن و همه نقش ها نوشته شده هستن فقط فرقش اینه که ما نمیشناسیمشون

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
دقیقا یه سریاله که بازیگراش انتخاب شدن و همه نقش ها نوشته شده هستن فقط فرقش اینه که ما نمیشناسیمشون

دقیقا

همه هم رزومه شون یا بازیگره یا مدل

زن شوهرا هم‌همینطورن 

ماهم بحث میکنیم اشتی میکنیم با شوهرامون 

چون شما با پسرای عوضی پرنسس دوست بودید لوس و خود چس کنن بودن و بی مسئولیت و بیشعور تا بحثتون میشده ول میکردن میرفتن ندیدی زوجها بحث میکنن اشتی میکنن خیلی عادیه 

دقیقاهمه هم رزومه شون یا بازیگره یا مدل

کلا قبل برنامه بزور ۲۰-۵۰ هزارتا فالور داشتن 

بعد قشنگ میدونن پخش میشه باز هم غیبت همو میکنن

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
زن شوهرا هم‌همینطورن ماهم بحث میکنیم اشتی میکنیم با شوهرامون چون شما با پسرای عوضی پرنسس دوست بودید ...

😐😐😐😐😐

چی میگی؟!

اصلا میدونی چی به چیه؟😐

دعوا بین دختراس تو برنامه

بعدم من خودمم متاهلم

منم همینطوربعضی رفتاراشون واقعا فیکهبا خودت میگی این‌ واقعا انقد عقلش کمه یا داری شیش میزنه

دقیقا

بچه ده ساله هم این رفتارا رو نمیکنه🤦🏼‍♀️