2777
2789

چقدددد دور 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما داریم که از شهرای دیگه با تبریزی ها وصلت کردن خیلی مردای خوبی داره 

بستگی به فرهنگ هر خانواده داره 

اون اقایی که داماد اشنای ماست دکتر هست خیلی ادم خوب و با شخصیتی هست فکر کنم استاد دانشگاه هم باشه دخترشونم الان پزشکی میخونه

خودمم دوست تبریزی داشتم خیلی خانواده با کلاسی بودن 

مادربزرگ خودمم تبریزی هست

فقط بخوام بگم چون خودم رگ تبریزی دارم یه نمه مغرورن اونم مغرور خوبه

خوبن ولی خب از اونجایی که من خودم ترک هستم ترکا رو رفتار عروس بیشتر از بقیه قومیت ها حساسن دقیق نمی دونم چطور توضیح بدم که حرفم بد برداشت نشه

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
دوسش داره عاشق همن ۴ ساله

ببین کلا ازدواج با یه شهر و فرهنگ و اداب و رسوم دیگه یکم سخته

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘