2777
2789
عنوان

شوهرم به هر بهانه ای منو میبره خونه مامانش

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 22 پست
یه ساعت می‌نشستی با گوشیت مشغول میشدی نمیرفتی تو. اینکه شماهم زود قانع میشید میرید هم مزید برعلت شد ...

عزیزم من شده ی ساعتم نشستم ی بار دوبار چند بار آخه؟

از اونورم مادرشوهر خواهرشوهر میخوان حرف دربیارن ک زنت نمیاد هیچوقت بالا ی جور دعوا بندازن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خونه که اومدی بیرون ازش بپرس اگه میخوای بری خونه مادرت من نیام. من یه چند بار گفتم منو پیاده کن ب ...

اره اینو باید امتحان کنم چون هرچقد من کاری ندارم این شدت رفتاراش بیشتر میشه

دادوهوار که ترافیکه من الان نزدیکم باید برم ی جوری رفتار میکنه ک انگار مرگ و زندگیه و باید اون لحظه ...

من بودم همونجا پیاده میشدم 😂

لطفا برای سلامتیم صلوات بفرستید 🌹✨

تا حالا چندبن بار اینکارو کردم دیشب دقیقا نرفتم بالا امشب گف کارم یک ساعت طول میکشه نمیشه بشینی تو م ...

هممون مادرمونو دوس داریم ولی بعد از ازدواج قضیه فرق داره وباید وابستگی کمتر بشه 

نکنه از اون مرداییه که همه چیو به مامانشون میگن؟مامانشم دخالت میکنه؟

نه همه چیو نمیگه ولی کلا خیلی وابستن مال من گردن نمیگیره وابستگیشو اما رفتاراش مشخص میکنن خیلی رومخمه خیلی آدم مگه هرروز باید زنگ بزنه یا ۳ روز در هفته بره خانوادشو ببینه پس زندگی خودمون چی