2777
2789

من ازدواج کردم 

چندین سال پیش پسر یکی از اقوام خاستگارم بود جواب ما از همون ابتدا منفی بود ولی بعد کش و قوس دوساله و دلخوری بین خانواده ها قضیه ظاهرا تموم شد

من اقوام پدری مو زیاد نمیبنم چون یه شهر دیگه هستن ولی همون تعداد محدودی که بخاطر مراسما دیدار داریم خانواده ی خاستگارم هر جا باشن عین جلبک میان میچسبن بهم

یکی ازین ور یکی از اون ور شروع میکنن به سوال و جواب زیرکانه

شغل همسرت چیه کدوم قسمته

چرا چندبار جابه جا شدین

خودت جدیدا کجا مشغولی

شوهرت خوش اخلاقه؟ همسرداریش خوبه؟

منم کم رو و مبادی آدابم نمیتونم رک حرف دلمو بزنم تا ساکت بشن ولی حس میکنم میخوان از زندگیم یچیزی پیدا کنن تا خیالشون راحت بشه من خوشبخت نیستم

البته قبلا منم مثل خیلیا با همسرم مشکلاتی داشتم

الان میخوام بدونم چه رفتاری باید داشته باشم چرا دست از سرم برنمیدارن

خیلی رو اعتماد بنفسم اثر منفی میذاره

سربالا جوابشون رو بده واقعا زندگی شخصی تو به کسی ربطی نداره 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم وقتی خواستن ازت سوال کنن به یک بهانه بلند شو از سر جات فرضا دسشویی یا آب خوردن یا هر چی بعد مجددا سوال کردن خودت رو بزن به اون راه که نشنیدی و حرب رو عوض کن کم کم یاد میگیرن لا تجسس فی  الامور 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

منم خیلی کوتاه و مختصر جواب میدمولی جالبه خودم به هیچکدوم از مسائلشون کار ندارم اونا انقد پیگیرن

امان از آدم فضول

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
دقیق سوالها رو بنویس اینجا بچه ها بگن چه حوابی بدیمثلا شغلش چیه که معمولی بگو چیه ولی تو دیدار دوم پ ...

میپرسن شغل همسرت چی بود؟

چرا شغلو عوض کرد؟

چرا چندبار شهراتونو جا به جا کردین؟

خودت کجا مشغولی؟

اخلاق شوهرت چطوره؟ زن داریش خوبه؟

چرا دیر بچه دار شدی؟

چرا شوهرت زشته!!!!😄

چرا چرا چرا

عزیزم وقتی خواستن ازت سوال کنن به یک بهانه بلند شو از سر جات فرضا دسشویی یا آب خوردن یا هر چی بعد مج ...

جالبه یه مراسمی دعوت بودیم سریع و به زور برای من جا باز کردن که پیششون بشینم

بتونن سوال جواب کنن

من موقعیت خوبی دارم ولی اینا حس میکنم عقده گشایی میکنن یجورایی

میپرسن شغل همسرت چی بود؟چرا شغلو عوض کرد؟چرا چندبار شهراتونو جا به جا کردین؟خودت کجا مشغولی؟اخلاق شو ...

یه جمله عزیزم میخای همین‌ها رو از همسرم بپرسیفکر کنم بهتر باشه تموم و یاد بگیر این آدمهای وراج دهن گشاد و که میشناسی سعی کن برات جا باز کردن بفهمی واسه چیه چرا اینقدر ساده دلی نشین کنارشون دیگه 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

میپرسن شغل همسرت چی بود؟چرا شغلو عوض کرد؟چرا چندبار شهراتونو جا به جا کردین؟خودت کجا مشغولی؟اخلاق شو ...

در مورد شغلش پرسیدن اسم شغلش رو بگو چیزای بیشتر پرسیدن چرا عوض کرد فلان کرد بگو اینا کارای نردونه اس من خودم نمیپرسم

چرا شهرت رو عوض کردی؟ تنوع رو دوست داریم 

زنداریش خوبه فلان بگو خداروشکر

دیر بجه دارشدی ؟ اولویت ما با شما فرق میکنه

جرا شوهرت زشته؟ چون چشمات زشت میبینه

یه سوالو حواب بده از پیشش پاشو برو اون طرف به بهانه دستشویی و اب خوردن و گوسیت رو چک کردن

خلاصه هرچی پرسیدن بگو خداروشکر