2777
2789

قطعا همینه احترامی ک ب خواهرش یا مادرش میزاره یا نمیتونه ازشون دل بکنه از تو ام دست نمیکشه

( البته موضوع من کسی هست ک اجازه دخالت ب پدر مادرشو تو زندگی زناشوییش نمیده ن اون بچه ننه های بی تربیت قنداقی ک از بند ناف جدا نشدن با همه خرس قطبی بودنشون)

اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾

نامزد من از وقتی بچه بوده اذیتش کردن خانوادش و کلا باهاشون سرده نه اینکه بی احترامی کنه ولی سرد شده باهاشون همیشه بهم میگه نمیتونم دوسشون داشته باشم دست خودم نیست 

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍  کاربری دستِ یه ملته 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی بیشتر اینا که با خانوادشون خوبن خیلی وابستن

و زنه رو یادشون میره

مخالف ازدواج - و فرزند آوری (در تاپیک هایی که نظر میدم فقط به استارتر جواب میدم )موافق با زندگی مستقل و شاغل بودن. خیلی دلم میخواد دوستان خوبی داشته باشم که با هم رشد کنیم✅اگر روزی به هدفم برسم اون روز متولد شدم در تاریخ ۱۴ می ۲۰۲۵ نتونستم موفق بشم و از شدت غم اشک ریختم اما دوباره بلند میشم نه بخاطر حرف بقیه بخاطر قولی که تو تاریکی به خودم دادم ... تنها چیزی که منو شاد میکنه سفر به دور دنیا و کار کردن و کار کردن و کار کردن

تقریبا درسته مثلا همسر من مادرشو خیلی دوست داره منم دوسش دارم زن خوبیه 

البته از باباش خوشم نمیاد بنظرم جنسش خورده شیشه داره ولی خوب همسرم پدرشو خیلی دوست داره و خیلی کار براش انجام میده 

کارای بیمورد کارایی که خودشم میتونه به تنهایی انجام بده ولی به همیر من میگه بیا 

من شوهرم فقط تو خانواده پدرشو دوست داره بخاطر پدرش میره اونجا سر میزنه با خواهر برادراش ارتباط نداره و با مادرش حرفم نمیزنه 

ولی منو دوس داره دلیل نمیشه 

انقدر ک زجر کشیده بد دیده معلومه ازشون بدش میاد ولی از من جز محبت چیزی ندیده 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

من شوهرم فقط تو خانواده پدرشو دوست داره بخاطر پدرش میره اونجا سر میزنه با خواهر برادراش ارتباط نداره ...

گاهی استثنا هس ب هر حال یک نسخه جامع نپیچیدم

اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾