2777
2789
عنوان

شوهرم با وام ازدواج میخاد برای مامانش اینا خونه بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 5639 بازدید | 177 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو من که وام ازدواجمو میخوام جهیزیه بخرم یا طلا. تو برنامت چیه. اگه از اول شل بگیری همچیتو مال خودش ...

دقیقا داشت ماشین میخرید یه ۵۰ کم داشت من دادم بش

میخاست نصف ماشینو بنامم کنع ولی نکرد بهونه اوزد

میدونید چیه پدر مادرش چیزی نمیگنخودش اینارو میگهاول میخاست رو زمین مامانش خونه بسازه دو طبقه بعد تصم ...

😂😂 شاید نمرد. حس میکنم دلش میخواد خونه بخره اول زندگی ولی پولشو نداره به هر دری متوسل میشه. همه که اول زندکی خونه ندارن با وام ازدواجتون خونه رهن کنیو

من واممو بردارم نمیتونه با وام خودش کاری کنه ک اونم ۳۰۰ دارع

خب همین دیگه.

وام شما مال خودته.

بگو برا جهیریه است . و نده. به خدا سوای همه چیز باعث اختلاف میشه.

وامت را نده. اختیار وام خودش را داره. نه شما را.

شوهر خواهرم همین کارو کرد الان ۸ سالی هست که همشون باهم تو یه خونه هستن مادرشوهرش هم میگه به شما هیچ ...

من دقیقا متنفرم تو یه خونه زندگی کنم

سر همین دیشب باهاشبحث کزذم

خب همین دیگه.وام شما مال خودته.بگو برا جهیریه است . و نده. به خدا سوای همه چیز باعث اختلاف میشه.وامت ...

ولی اخع اونم با۳۰۰ تومنش نمیتونه کاری بکنع

من پولمو بردارم طلا یا جهیزیع بخرم ولی نتونم برم تو خونم فایده نداره

خب چرا همون زمین رو نمیفروشن که الان خونه بخرن؟ 

ارزش پول هیچ جوری حفظ نمیشه مگه اینکه همین الان برای خودتون خونه بخرین 

دیگه اگه شوهرت راضی نشد تو هم وامتو نده بهش 

دختر خوب این کار اشتباه محضه حتی اگه وامتو به هر دلیلی داری میدی به شوهرت و خونوادش رسمی و محضری بکن خدایی ناکرده اگه قبل تموم شدن اقساط قهر و طلاق پیش بیاد اقساطش به عهده ی تو میشه... قطعاًدر این شرایط قسط تو رو پرداخت نمیکنن... 

تو رو خدا نگو ما عاشقیم و طلاق نمیگیریم و قهر نمیکنیم 

ان‌شاءالله که همینطوره ولی خب کم نیست کسایی که ازدواجشون به طلاق ختم شد

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
مال منم هس

با سهم وام تو خونه بخره برای مامانش که مستاجر نمیره؟!!! عجب! اون سه دونگ حتما باید به نام تو باشه . ببین زندگی بالا و پایین داره. فردا مثل امروزتون کارو بلبل نیست. اینهمه آدم که طلاق گرفتن مثل شما با اعتماد و عشق شروع کردن. اگه خدای نکرده به اون مرحله رسیدی هیچی نداری. 

نکن این کار رو تو مسئول نابلدی پدر و مادرش نیستی که نتونستن خونه بخرن

واقعا پدرش الان ۶۰ سالشع نمی‌دونم چجوری زندگی کرده ی خونع نمیتونسته بخزه

از ی طرفیم شوهرم میگع مامانم فلان بشع خونه نداشته بمیره منم باهاش میمیرم

خیلی سردرگمم شدم

دقیقا داشت ماشین میخرید یه ۵۰ کم داشت من دادم بشمیخاست نصف ماشینو بنامم کنع ولی نکرد بهونه اوزد

ببین شاید بگی اینجوری نیست. من خودم با شوهرم دوست بودیم مدت طولانی. فکر میکردم هم رازدار هم از کسی خط نمیگیره. سه سال بعد ازدواج تازه فهمیدم مو به مو مامانش بهش یاد میداده اون زمان اینم خودشو به سادگی میزد پیش من. الانم فکر کنم دارن به شوهرت یاد میدن که با وام شما چجوری اونا خونه دار شن و ماشین بره زیر پاش و کلا سرو سامون بگیرن. شما هم اعتراض داری واسه خودت داری. پس از اول سفت بگیر. بگو من واممو احتیاج دارم‌. بخدا بعدا میشه پشتوانه خودت