2777
2789
عنوان

شوهرم با وام ازدواج میخاد برای مامانش اینا خونه بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 5639 بازدید | 177 پست

اصلا کاری که قراره انجام بشه منطقی نیست

مگه اونا مطمئن هستن که پیرمرد می میره، عمر دست خداست، شاید ۱۲۰ سال عمر کرد، اونوقت به نظرت چی میشه؟

بدون مراسم بری با خانواده شوهر زندگی کنی ؟؟

اگر هم حالا بنده خدا مرد، همین تقسیم ارث و فروش و ... خودش کلی طول می کشه

پیشنهاد مادر خودت خیلی بهتره.

پدر و مادر شوهرت هم هر وقت اون زمین بهشون رسید برن خونه بخرن، این همه سااااال مستاجر بودن چی شده مگه؟

و نکته اخر، تو زندگی مشترک فقط دوست داشتن کافی نیست، اولویت بودن خیلی مهم تر از دوست داشته شدنه.

متاسفانه طلایی نخزیدم موقع عقد ی حلقه خریدم و دستبندبعد یکی دو ماه بعد عقد گفت ایفون میخای یا طلا من ...

شما به همسرت کاری نداشته باش زگو به پدرومادرم گفتم گفتند وامتو برات وسیله باید بخریم دیگه منم روم نشده بگم میخوام بدهم به شما

ازاونوربرو طلابخر به همسرتم نگو بعدا همین طلا قول میدم خیلی به کارتون بیاد 

همسرتم تشویق کن با پولش فعلا اگر ماشین ندارین ماشین بخرن اگر دارین عوضش کنه یا اگرقراره وسیله بخرید برین 

اما ازمن به شما نصیحت سریع وسایلتو بخر برو سرزندگیت 

عقد طولانی سمه 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر انسان نرمال و خانواده دوستی وقتی ببینه پولی دستش رسیده و پدر مادرش مستاجرن اولین فکری که میکنه همینه

سیصد تومن الان چیز خاصی نمیشه ببین اگه شوهرت هوای شما و خانوادت رو داره شما هم هواشو داشته باش.

شما هم که مامانت خونه داره در بدترین حالت میرین خونه مامانت.اینجا همه بدبینن شما شرایط خودت و شوهرت رو در نظر بگیر

ن اونجوری نیس من مطمعنا اینجا یکم بد توضیح دادم یا شایذم خیلی خلاصه کردماما فقط سردرگمم ک‌ اگه قبول ...

عقل و منطق میگه اینکار اشتباهه شما وظیفه ای درقبال خونه دارشدن خانواده همسرت ندری...............وام خودتو خودت استفاده کن....بگو منم میخوام طلا بخرم بدم دست پدرم.....یا اصلا بزار تو بانک....یا اصلا برو آتیش بزن....حتی اگر خونه هم به نامت کنن ..........که مطمین باش نمیکنن...............تهش سالها باید عقد کرده بمونی..........آخرش هم با گذشتن از خیلی چیزا میری سر خونه زندگیت...........این وسط مادرشوهرت صاحب خونه شده............زمین هم فروش نمیره.............معمولا خانواده پسر خونه میفروشن که پسر خونه دار بشه یا رهن کنه........نه برعکس............عروس گرفتن که با وام ازدواجشون صاحبخونه بشن؟............خیلی تصمیم ناپخته ای هست.

مامان ترنم سابق......عضویت 1387
ن اونجوری نیس من مطمعنا اینجا یکم بد توضیح دادم یا شایذم خیلی خلاصه کردماما فقط سردرگمم ک‌ اگه قبول ...

همسرت آدم خوبیه...........به خانوادت کمک میکنه.........خب خداراشکر............شماهم عروس خوبی میشی برای خانوادش.............هرچیزی جای خودش...........تو مسول مستاجر بودن خانواده همسرت نیستی..............بهتره به پدرت بگی و ایشون را واسطه کنی...............پدرت میتونه بگه من روی این پول برای خرید جهاز حساب کردم و دوست ندارم دخترم بیشتر از این عقد کرده باشه

مامان ترنم سابق......عضویت 1387
ببین استارتر به حرف اینجا گوش نکن کلا تو نی نی سایت همه با خانواده شوهر بی دلیل جبهه دارن جهیزیه رو ...

زهره جان آدما غیر قابل پیش بینی هستن واقعا.پیشگیری بهتر از درمانه. چرا بیاد همچین کاری کنه و شریک بشه اصلا آخه؟ در ضمن که به نامش هم نمیشه. عقدشم طولانی شه باید به هر چیزی تن بده برای حفظ زندگیش بی عروسی رفتن بی جهیزیه رفتن. ما عقد که کردیم کارای مهاجرتمون داشت اوکی میشد درین حد که اصلا روز خواستگاری گفتیم لیست جهیزیه چیه دیگه ننویسیم الکی. بازم نوشتیم. زد و دم رفتن پدر همسرم مریضی گرفت و چون تک پسره شوهرم موندگار شدیم فعلا! حالا اگر اون لیست رو ننوشته بودیم واقعا فکر میکنی زیر بار میرفتن تهیه کنن؟

ما وام ازدواجمونو هر دو طلا خریدیم اون زمان طلا بود ۲ و خرده ای. تا خونه خریدیم بعد دو سال پوستمون عملا کنده شد. الانم نه میتونیم جهاز خفن بخریم نه عروسی. با این تورم که یک یخچال ایرانی ساید ۱۲۰ ۳۰ میلیونه سال دیگه معلوم نیست چند باشه زیر بار این نرو و ۴ سالم عقد نمون دختر خوب

اولا چقدر ساده ای 

دوما با وام ازدواج تو خونه بگیرن نصفشو بزنن ب نام شوهرت؟ برو وامتو خودت بگیر 

سوما تو ک نمیخوای با مادر و پدر شوهرت یجا زندگی کنی دیگه چ فرقی میکنه ک خونه به اسم شوهرت باشه یا نه