2777
2789
عنوان

شوهرم با وام ازدواج میخاد برای مامانش اینا خونه بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 5639 بازدید | 177 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا وام ازدواج خودتو خودت بر نمیداری برای جهزیه ات یا .... چرا میخوای بدی به اونا 

این پول دادین به خانواده شوهر دیگه باهاش خداحافظی کنید 

شوهرت هنوز تجربه نداره ساده اس هر چی خانواده اش بگن قبول میکنه 

تجربه ثابت کرده هرگز اون زمین فروش نمیره و به جای چهار سال چهل سال باید صبر کنی

من خیلی باهاشون راه اومدم واقعا نمبدونم بایذ چیکار کنم

بهم میگفت من مادرم بدون اینکع خونه داز شه بعدا ی وقت چیزیش بشه دیوونه میشم

خودش میگه با۶۰۰ تومن چیکار کنیمبیشتر هدفش اینه مامانش خونه دار شه

بگو من که وام ازدواجمو میخوام جهیزیه بخرم یا طلا. تو برنامت چیه. اگه از اول شل بگیری همچیتو مال خودش میکنه. حتی اونایی که از خونه بابات میبری

وام ازدواج مال خودته برای چی باید بدی به کسی میتونی جهازتو باهاش تکمیل کنی طلابراخودت بگیری وهزارتا چیز دیگه خیلی پشیمون میشی الان اول زندگیتونه شاید پوله برات مهم نباشه اما بعد متوجه اشتباهت میشی

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
نباید بده بهشون باید زودتر برید سر خونه زندگی. فقط این مورد نیست این نشان از وابستگی و حرف شنوی کلی ...

میدونید چیه 

پدر مادرش چیزی نمیگن

خودش اینارو میگه

اول میخاست رو زمین مامانش خونه بسازه دو طبقه 

بعد تصمیمش عوض شد  گفت نمیشه

ی خونع ویلایی میخریم فعلا تا بابا بزرگش بمیره مامانش بتونه زمینو بفروشه واس ما عروسی بگیره و پولمونو بده