2777
2789
عنوان

عشق ابدی😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 44 پست
بابا نگاه من از نظر روانشناسی رفتم تحلیلا رو دیدم یکیش اینه ک تو ایران هیچ وقت این مدلی بزنانه نساخت ...

ولی من درس زندگی گرفتم که به ادمایی مثل نگار اعتماد نکنم 

به پارتنرم اعتماد نکنم انقد نگم جلوش از بقیه که فلانی پیک می هست من سادم دیدی کل پسرا و دخترا قبول داشتن که نگار پیک می و لوسه ولی همه پسرا ارزوشون بود با اون باشن جز میلاد و سیاوش ک ذاتشو دید

دقیقاااااااااااا😑😂😂ولی اگه خودت تونستی مقاومت کنی بعد من بهت تعظیم میکنم ولی واقعا فکرشم نمیکردم ...

من که ندیدم حتی یه قسمتشم

چون اصلا یوتیوب نمیرم

اولم واس همین پرسیدم کجاس چون هیچ اطلاعی از مهش و ایناش نداشتم

ی سری قسمتارو تو اینستا میدیدم و تاسف میخوردم....

شمام با این تاپیکا به وایرال شدن بیشترش کمک میکنید

دقیقا مثل کلیپای اینستا که یه روز خودتونم درگیر همین تبلیغا شدید و حالا کلا درگیرشید....

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا روانی میکنه ادمو این برنامه 😂حتی فیلترشکنمم دیلیت زدم وسوسه نشمواقعا یکی از انگیزه هام برای ات ...

ایشالا خوب میدی امتحاناتو♥️

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

😂😂😂عالی توصیف کردی جامع وکامل😂😂زهرا ونگار گفتن تنها ادم ساده جمع ماییم من باورت نمیشه برگام ری ...

اصلا عاااالیه زهرا و نگار از این دوتا سمی تر لوس تر و پیک می تر نیس بعد بک میکنن حقشونو خوردن و ساده هستن😑😑😑😂😂😂😂😂💩اونجایی که پسره بهشون اضافه شد نگار به سیاوش چشم غره رفت ک آره این منو انتخاب کرد گفتم باباااااا این نگار قاطیه اصن

من که ندیدم حتی یه قسمتشمچون اصلا یوتیوب نمیرماولم واس همین پرسیدم کجاس چون هیچ اطلاعی از مهش و اینا ...

نه اصلا دوس ندارم کسی شروعش کنه ولی واقعا اینجا اکثرا رفتن دیدن تاپیک و زدم غیبت کنیم پشتشون😂

مرسی 🥹❤️

خیلی دوس دارم خلاص بشی و بری پای درسات ولی میدونم اینکارو نمیکنی و تا صب تو گوشی هستی😑😂 دقیقا مث خود من شب امتحانام گوشی از دستم نمیوفتاد  و همه چی برام هیجان داشت بعد روزایی که امتحان نداشتم کلا حوصلم سر میرفت🫠

اصلا عاااالیه زهرا و نگار از این دوتا سمی تر لوس تر و پیک می تر نیس بعد بک میکنن حقشونو خوردن و ساده ...

میگه چشام ضعیفه همش بعد ازپشت کلاه کاسکت دید گفت  داره مبخنده موقعی ک فرشاد اومد 

میگه اسما یادم نمیمونه پشت سرشون اسماشون یادشه😂😂😂

.

خیلی دوس دارم خلاص بشی و بری پای درسات ولی میدونم اینکارو نمیکنی و تا صب تو گوشی هستی😑😂 دقیقا مث خ ...

واییییی چه قدرررر خوب توصیف کردی 😭😂

دقیقاتالجلیبخ

الان مثلا اومدم بخوابم ۶ پاشم بخونم همچنان تو نی نی سایت دارم غیبت طناز و نگار و شاهینو میکنم 😐😂

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

خیلی چرته خیلییی یدونه آدم درست ندیدم توش بغیر اون آقا معلمه خدانگه دارش باشه

دقیقا همشون خرده شیشه دارن ولی ادعاشوت ک آدم خوبین سر به فلکه

همش هم برنامه شده بحث و جدل و دعوا

لطفاً اگر دیدید نظرم خوب بوده تاپیک های منم بیاید

دقیقا همشون خرده شیشه دارن ولی ادعاشوت ک آدم خوبین سر به فلکههمش هم برنامه شده بحث و جدل و دعوا

من کلا س قسمت دیدم حالم بد شد اون س قسمتم از رو ناچاری چون خیلی حوصلم سر رفته بود

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

آره حال رو بد می‌کنه بعدش منم عصبی شدم

وای وای الان هرچی بگم میشه غیبت وگرنه خیلی دوست دارم از رومخ بودنشون حرف بزنم😂حق داری ک عصبی بشی واقعا

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)