2777
2789
عنوان

عشق ابدی😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂😂وااااای منمدلم ب حال خودم میسوزه انقد تباهم بخداازخودم خجالت میکشم

دقیقاااا 😐😂😂

گفتم حالا مامانم اینا بفهمن چه فکری راجع بهم میکنن

بعد فک کننن

دم امتحانات 😐

فکر کنم خانم صالحی همت کرده میخواد معدل کشورو برسونه به منفیا

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

خاک تو سرم منم 😭😭هر شب ۹ مبشه منتظرم ناخوداکاه بابا داستانش ادم مجبور میکنه من هی میخوام نبینم باز ...

انقد چرته نگاه میکنیم

ببین اصلا چرت تر از این که اسمش عشق ابدیه بعد یک ساعته پارتنر عوض میکنن؟😑😂

بزار من حرفامو بزنم رو دلم نمونه😑😂نگار و زهرا پیک می✅️علی و امیر و شاهین هول و لا.ی✅️طناز قندعسل✅️ ...

استاتر بذار نپذیرم

طناز خیلیییی لوس و چندشه خدایی

مثل بچه های ۵ ساله رفتار میکنه

ولی هیکلش و استایلاش واقعا قشنگن

به خودتون بیاید بچه ها

میبینید اکثرتونم میدونید وقتتونو صرف یه چیز مسخره کردید و بخاطر ناتوانی در برایر هوستون نمیتونید بیخیال شید

از همین تاپیک نتیجه بگیرید

از همین کامنتا بفهمید اهدافشون چیا بوده....

اونا دقیقا میخواستن این ناتوانی در برابر هوساتونو به رختون بکشن....

تسلیم و برده رسانه شدن رو بهتون یاداوری کنن‌‌!

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

من دیشب از ۹ شب شروع کردم تا ۱۰ صبح 😐۱۰ قسمت دیدم 😐طی یک حرکت دیوانه وار یوتیوبمو دیلیت زدم 😐روان ...

😂😂😂😂من فردا صب باید ۶ بیدار بشم بعد بخاطر همین به زور بستم گفتم بابا بیخیال فردا کارم واجبه نرم خوابم ببره بدبخت شم وگرنه قطعا تا ۸ صب بیدار میموندم 

انقد چرته نگاه میکنیمببین اصلا چرت تر از این که اسمش عشق ابدیه بعد یک ساعته پارتنر عوض میکنن؟😑😂

بابا نگاه من از نظر روانشناسی رفتم تحلیلا رو دیدم 

یکیش اینه ک تو ایران هیچ وقت این مدلی بزنانه نساختن و این جذاب کرده و یکی دیگس این ک همه تقریبا یه سری اکیپ داشتن و یه حالت غیبت اینارم داشتن اینجا ما از فضای باز همه رو میبینیم ک کی پشت اون یکی چی میگ تک روش چجوریه و...اینا باعث میشه ناخوادگاه هی بخوای ادامه بدی ببینی

بزار من حرفامو بزنم رو دلم نمونه😑😂نگار و زهرا پیک می✅️علی و امیر و شاهین هول و لا.ی✅️طناز قندعسل✅️ ...

😂😂😂

عالی توصیف کردی 

جامع وکامل

😂😂

زهرا ونگار گفتن تنها ادم ساده جمع ماییم من باورت نمیشه  برگام ریخت انقد عوضی ان

😂😂

.

من دیشب از ۹ شب شروع کردم تا ۱۰ صبح 😐۱۰ قسمت دیدم 😐طی یک حرکت دیوانه وار یوتیوبمو دیلیت زدم 😐روان ...

من نباید ب کامنتت میخندیدمممم😂😂😂😂

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

به خودتون بیاید بچه هامیبینید اکثرتونم میدونید وقتتونو صرف یه چیز مسخره کردید و بخاطر ناتوانی در برا ...

دقیقاااااااااااا😑😂😂

ولی اگه خودت تونستی مقاومت کنی بعد من بهت تعظیم میکنم 

ولی واقعا فکرشم نمیکردم ببینم

استاتر بذار نپذیرمطناز خیلیییی لوس و چندشه خداییمثل بچه های ۵ ساله رفتار میکنهولی هیکلش و استایلاش و ...

نظرت محترمه ولی باز من حس میکنم زیادی راحته و وفادار بود به پارتنرش

😂😂😂😂من فردا صب باید ۶ بیدار بشم بعد بخاطر همین به زور بستم گفتم بابا بیخیال فردا کارم واجبه نرم ...

بابا اصلا این عشق ابدی انگار واگیر داره

نه واگیر نه

انگار مواد میزنی

هرچقد جلو میری بیشتر تو دامش میفتی 😂😐

من دیشب ساعت ۹ قرار بود فقط با شامم نگاه کنم به خودم ‌اومدم دیدم با موهای جنگلی و چشمای گود رفته ۱۰ صبح دارم به بابام جواب پس میدم 😂😐

من نباید ب کامنتت میخندیدمممم😂😂😂😂

بخدا روانی میکنه ادمو این برنامه 😂

حتی فیلترشکنمم دیلیت زدم وسوسه نشم

واقعا یکی از انگیزه هام برای اتمام امتحاناتم دیدن عشق ابدیه