2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابان به هر طریقی بود رضایت گرفت ولی ثابت زودتر ازاد شده بود تو اتاقش بود خیلی حالش بد بود و ابان رو راه نمیداد بعد تو اتاقش می میره بعد ابان بهش میگه دوستت داشتم کاغذ دست ثابت بود که وصیت کرد اموالش به ابان برسه و نیکا رو به سرپرستی بگیره اخرش هم میره پیش الما با جاسیگاری ثابت سیگار میکشید و شد ثابت 2 ادامه ثابت شرکت هم برشکست شد تا بعد یه کاری کنه ابان فکر داشت براش

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

فریبرز مرد طفلیشوهر ابان با دخترش رفتن جای دور زندگی کننآبانم صاحب کل ثروت فریبرز شد لعنت به ذاتش

قسمت اخرش گریه کردم وقتی مرد خیلی بد بود افسردگی پس از فیلم گرفتم 😢

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

خب فریبرز مرد

سه تا نکته هست که ابان برگشته به امیر 

اولی عذر خواهی امیر از بهار عذر خواهی کرد ینی میتونست بگه بهار بریم ولی نه

دومیشم فریبرز تونامه که قبل مرگ برا ابن گذاشت گفت هرجور میدونی جبران کن برا خانوادت یعنی ازادی عذاب وجدان نگیر برا من

سومیشم که واضح گفت به الما که دارم میام پیشت

همه اموالم به ابان خانوم میرسه 

ولی چندشم شد من کل فیلم ترکی میبینم ولی هنوز این تو فرهنگ سینمای ایران جانیفتاد

خانومه خاطرات شوهرش تو شش ماه فراموش کنه اونم شوهری که به قول خودش عاشق سینه چاک هم بودن اون میره شبنشینی با بهار 

اینم تو دوسه ماه گریه زاری بلند شد کت اقا ثابت تنش کرد وهی عشوه اومد وبعدم خاطرات شروع شد

تقصیر آبان بیشعور بود انداختش زندان نارو زد بهش

خیلی اعصابم داغون شد بعد مرگ بهش گفت دوست دارم حرفاشو زد اون نمیشنید که 😢قسمت اخرش بود ناراحتم حالا چکار کنم 

منم دپرس شدم اصلا دوست نداشتم فریبرز بمیره

منم کاش نمیمرد فقط ازاد میشد شرکتشم به خاطر دختر ابان اینجوری شد وگرنه نمیشد 

الان فقط وحشی می بینم 

مگه قسمت اخرش بود؟ 

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏