2777
2789

سلامممم من از دهم دوس داشتم برم انسانی و به عشق حقوق خانوادم نذاشتن و گفتن فقط تجربی چون معدلت بیسته سه سال تجربی رو تحمل کردم منی که از خون و فضای بیمارستان فراری بودم سه سال تجربی خوندم امسال تموم شدم و همچنان خانوادم تا پنج ماه پیش بر عقیده تجربی بودن ولی من پافشاری میکردم واسه حقوق خوندن و به عشق وکالت یا سردفتری و بالاخره موفق شدم راضیشون کنم اول اینکه نظرتون راجب رشته حقوق و وکالت چیه بعدم بنظر شما وایسم پشت کنکور و کنکور انسانی بدم و برم حقوق دولتی بخونم یا امسال با دیپلم تجربی برم حقوق آزاد شیراز بخونم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی رشته ی خوبیه. به نظرم علاقت رو از دست نمی دی و ذوقت کور نمی شه.

واقعا نباید بچه ها رو اجبار کرد سه سال عمرم تلف شد تو تجربی ذ

دیگه جوری شده بود که همه جا میگفتم نه تجربی خوبه دوسش دارم ولی ته دلم حسرت میخوردم چرا نشد ولی بالاخره با جنجال قانعشون کردم بنظر تو با دیپلم تجربی برم آزاد بخونم یا وایسم پشت کنکور و کنکور انسانی بدم 

برو دانشگاه آزاد شیراز. وکیل هستم سوالی داری بپرس

واییی عزیزم آرزوی منو داری زندگی می‌کنی یعنی ازاد و دولتی فرقی ندارن؟

چون من می‌خوام آزمون وکالت بدم دارم میپرسم 

من پرستاری و دکتری رو بیشتر از وکالت دوست دارم 😬

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

واییی عزیزم آرزوی منو داری زندگی می‌کنی یعنی ازاد و دولتی فرقی ندارن؟چون من می‌خوام آزمون وکالت بدم ...

آزاد شیراز خوبه. نه زیاد. بستگی به خودت داره. که از اول خوب بخونی برا آزمون. فقط وقتو تلف نکن

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

باور نمیکنم هنوز خانواده هایی هستن گیر سه پیچ بدن برا رشته بچشون عین زمان ما نذاشتن بریم‌ دنبال علاق ...

دهه شصت همینجور بود. شاگرد خیلی زرنگا میرفتن ریاضی. رنگا میرفتن تجربی. متوسط و پایین تر میرفتن ادبیات.  من الان به این نتیجه رسیدم روحیه ام به رشته روانشناسی میخوره که مال ادبیات بود.

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

آزاد شیراز خوبه. نه زیاد. بستگی به خودت داره. که از اول خوب بخونی برا آزمون. فقط وقتو تلف نکن

و معلوم نیست که پشت بمونی بتونی سراسری بیاری

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا