ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
منم خیلی دوس دارم برم اونم فقط برای اینده دخترم اما خب ویزا سخته گرفتنش
امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه
اگه رفتی دنبال کاراش بیا بگو کدوم کشور و چطور دنبالشی از چه طریقی منو تگ کن
امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه
به خاطر هوشش😂🤣😂خیلی خنده دار بودبه خاطر هوشش اتفاقا بهش می پرداختن نه اینکه بکشنشدروغ مسخره ای بو ...
یکیو میشناسم توایران خودروسال۵۵ موقع تمیزکاری دستگاه برخلاف مجوزایمنی کارگاه برق دستگاهو روشن کردن جمجمش شکست یکسال بیمارستان بود ۲۰سال بعد کارگری که برقوزده بود گفت انگلیسیه بمن گفته اشاره کردم برق دستگاهو روشن کن. ۲مورددیگه سراغ دارم خواستی میگم ولی بدون انگلیسیها بحرفشون نباشی راحت حذفت میکنن
به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس