2777
2789
عنوان

دارم از ذوق میمیرم بچه های حقوق بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 88 پست
باور نمیکنم هنوز خانواده هایی هستن گیر سه پیچ بدن برا رشته بچشون عین زمان ما نذاشتن بریم‌ دنبال علاق ...

هستن متاسفانه هنوزم همه چیز رو توی تجربی میبینن بیشتر خانواده ها 

سه سال زجر کشیدم سر نشستن توی کلاس تجربی دیگه روم نمیشد به بقیه بگم دوسش ندارم میگفتم نه خوبه و قانع شده بودم به تقدیرم ولی دیدم من حتی اگه پزشکی هم بیارم ته ته دلم حسرت وکالت رو میخورم هیچ وقت بچمو اجبار به رشته ای نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله چون من سه سال تجربی خوندم اصلا هیچی نمیدونم

این تجربی خوندن بهت کمک میکنه تو دانشگاه در رشته حقوق موفق بشی چون حقوق هم استدلال هست هم حفظیات که بچه های تجربی هر دوشون دارن ولی انسانی ها فقط تو حفظیات ماهرن

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

اگه شرایط مالیش واست اوکیه اصلا پشت کنکور نمون

عزیزم ترمی پونزده یا بیست تومنه زیاد نیس 

خانوادم چون مخالفن نمی‌دونم بهم بدن یا نه چون میگن سه سال زجر تجربی کشیدی ولش نکن 

عقیدم بر اینه تابستون برم دوره حسابداری ببینم داخل موسسه و نصف روز رو به عنوان حسابدار کار کنم داخل رستورانی جایی که بتونم شهریم رو بدم 

خانوادم اگه بخوان میتونن پشتم باشن ولی مخالفن و خودم تنها هستم 

شما رشته علوم تجربی اون همه رشته کارایی ها مهم خوب داره بیمارستانی که واسه یک خانمش هم عالیه وکلی سابقه کار همزمان و حق مزایا حقوق کارمندی حین دانشگاه علوم پزشکی دارین ،بعد حقوق بیاین!! چهار سال دانشگاه دارین و بعد دانشگاه مرتب روزانه هشت ساعت باید بخونین دوسال تا سه سال قبول آزمون وکالت بشین بعد قبولی هجده ماه کارآموزی اجباری دارین بعدش پروانه وکالت که دوسال باید سابقه کار انجام برسونین !! حقوق نیاین چه وکالتش وچه سردفترداری کلا اشباح شده ،چون گفتین شیراز قبلا پنچ سال بودم شهرتون فرهنگ شهر ودادسرای عمومی و انقلاب ،بخاطر همین کامل توضیح دادم براتون 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

دخترخاله من باپیام نور آزمون وکالت دادوقبول شده

خوب دانشجو های پیام نور بعضا قوی هستم. واز طرفی هم چند ساله زیاد می گیرن. و مهم اینه که کانن وکلا قبول بشه. نه مشاوران مرکز وکلای ماده ی 187. که اغلب اونجا قبول میشن. ازش بپرس ببین کانون وکلا قبول شده باشه ارزشمنده

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا