2777
2789
عنوان

دارم از ذوق میمیرم بچه های حقوق بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 88 پست
عزیزم ترمی پونزده یا بیست تومنه زیاد نیس خانوادم چون مخالفن نمی‌دونم بهم بدن یا نه چون میگن سه سال ز ...

حتما برو پس .. حسرت نشه برات بعد ها 

مهم دل خودته ، وقتی انقد مصممی و علاقه داری حتما موفق میشی 

خانواده هم به مرور زمان کنار میان 

موفق باشی بانو🩵

پیانیست ..فرزند کوروش بزرگ🩵       

من پرستاری و دکتری رو بیشتر از وکالت دوست دارم 😬

هر دلی یه نگاری رو میپسنده من یه خون میبینم حالم بد میشه متنفرم از فضای بیمارستان از خون و خون ریزی 

حیف سه سال عمرم تو تجربی امسال احتمال زیاد میارم پرستاری اتاق عمل و کل پیرا خانوادم میگن داری اشتباه می‌کنی ولی می‌خوام برم حقوق بنظرم تو هر رشته ای علاقه داشته باشی موفقی چه تجربی که انسانی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم از لحاظ درآمد چجور هس؟من هشتاد درصد دارم بخاطر علاقه میام

علاقه داشته باشی درآمدش عالیه. ببین عزیزم درآمد بستگی به خو دت و دانشت داره. اگه تو دانشگاه زحمت بکشی و خوب بخونی و مجهز به علم حقوق و در کنارش مطالعات دیگر مثل روان شناسی داشته باشی به درآمد خیلی خوبی می رسی

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

دهه شصت همینجور بود. شاگرد خیلی زرنگا میرفتن ریاضی. رنگا میرفتن تجربی. متوسط و پایین تر میرفتن ادبیا ...

انسانی عشقه احساس میکنم انسانی جریان زندگی توش برقراره همیشه کتاب دوستم که انسانی بود رو میخوندم عاشق تاریخ بودم امان از فلسفه و منطق یا روانشناسی 

دبیرستان که قسمتم نشد انسانی بخونم انشالله حقوق رو بتونم

دخترخاله من باپیام نور آزمون وکالت دادوقبول شده

نه پیام نور دوس ندارم من از اونجایی که عاشق رشته حقوقم دوس دارم تو جو دانشگاه باشم از استاد ها بیشتر یاد بگیرم و بیشتر اطلاعاتم ببرم بالا و پیام نور بیشتر کلاساش آنلاینه

شما رشته علوم تجربی اون همه رشته کارایی ها مهم خوب داره بیمارستانی که واسه یک خانمش هم عالیه وکلی سا ...

ممنون اگه بنا به اشباع شدن باشه این همه رستوران تو شهر هس پس کسی نباید رستوران بزنه این همه پزشک داریم پس کسی نباید بره مطب بزنه من می‌خوام فقط علاقم دنبال کنم بعدم یکی از اقوام ما با نه ماه هر روز خوندن وکالت قبول شد سه سال نیازی فکر نکنم باشه فوقش دو سال 

بعدم پزشکی نه سال باید با طرح خوند که تازه به درآمد معمولی برسی و پنج شیش سال هم باید تخصص و طرحش رو گذروند پس همه رشته ها سختی خودشو داره 

امسال می‌دونم پرستاری اتاق عمل و کل پیرا رو میارم نسبت به خوندن و تراز قلم چیم ولی نمی‌دونم چکار کنم اگه برم دنبال پیرا من میمونم و یه حسرت وکالت که واقعا کار توش فراوونه 

اخه همونم رقابتي هست ميگم يعني مطميني ك ميتوني بري؟

نه رقابتی نداره کلا با یه دیپلم میگیرن خواهر دوستم با معدل دوازده رفت حقوق خوند من که دیگه معدلم ۱۸/۵ هس

علاقه داشته باشی درآمدش عالیه. ببین عزیزم درآمد بستگی به خو دت و دانشت داره. اگه تو دانشگاه زحمت بکش ...

ممنون بابت راهنمایی عالیتون 

ایشالا یروز همینجا بگم که وکالت قبول شدم و حداقل من تونسته باشم سمج باشم و برم دنبال علاقم

خوب دانشجو های پیام نور بعضا قوی هستم. واز طرفی هم چند ساله زیاد می گیرن. و مهم اینه که کانن وکلا قب ...

نمیدونم

فقط گفت باید۲سال درکناریک وکیل کارورزی انجام بدم تابتونم دفتربزنم

وخدایی که بشددددت کافیست❣
ممنون بابت راهنمایی عالیتون ایشالا یروز همینجا بگم که وکالت قبول شدم و حداقل من تونسته باشم سمج باشم ...

ان شاالله. مطمئنم با این همه علاقه قبول میشین و موفق میشین. زمان خیلی زود می گذره. 

نمیدونمفقط گفت باید۲سال درکناریک وکیل کارورزی انجام بدم تابتونم دفتربزنم

بله. بعد کار آموزی دفتر باز می کنن. البته تو دوران کار آموزی زیر نظر وکیل سرپرست می تونه پرونده بگیره و درآمد داشته باشه