2777
2789
عنوان

دارم از ذوق میمیرم بچه های حقوق بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 88 پست
والا هی میگه درخواست دادم طول میکشه بیاد خونه هم که نمیاد خستم کرده میخواد بازی روانی راه بندازه دیو ...

نه ایشون می خاد شما رو اذیت کنه تا با کم توافق کنید. که می خاهین مطمئن بشین بهش بگو درخواست و کجا دادی و کدوم شعبه. تا برم پیگیری کنم. و اگرم دادخواست بده شما تا دو هفته یک پیامک اولیه از سامانه ی عدل ایران می آد. دوست عزیز دقت کن پیامک از عدل ایران باشه از شماره دیگه باشه روش کلیک نکن که کلاهبرداریه و گوشیتو هک می کنن

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه ایشون می خاد شما رو اذیت کنه تا با کم توافق کنید. که می خاهین مطمئن بشین بهش بگو درخواست و کجا دا ...

اره دقیقا سه ماه دیگه موعد خونه تموم خونه نمیاد میخواد حتما پول پیش خونه رو بگیر و بره میگه وکیلم درخواست داده میگم وکیل چقدر گرفته میگه هنوز هیچی منم اگه هزارسال طول بکشه کوتاه نمیام و اینکه موعد خونه تموم شه میرم شکایت میکنم که خونه نگرفته

اره دقیقا سه ماه دیگه موعد خونه تموم خونه نمیاد میخواد حتما پول پیش خونه رو بگیر و بره میگه وکیلم در ...

بله فوری شکایت منزل مطرح کنید تا قاضی بهش دستور فوری بده برای تهیه ی منزل و اگرم انجام نداد طبق قانون به شما حق طلاق می دن. چون، طلاق حق مرد هست و مهریه و نفقه حقوق شما. اون موقع بدبخت میشه. با حق طلاق هر وقت خواستین جدا میشین و به خاطر مهریه اگه همه شو نده می. ره زندان تا حالش جا بیاد

بله فوری شکایت منزل مطرح کنید تا قاضی بهش دستور فوری بده برای تهیه ی منزل و اگرم انجام نداد طبق قانو ...

یعنی عزیزم شکایت منزل کنم خونه نگیره حق طلاق بمن بدن اون موقع باید کل مهریمو بده ؟ یا باز باید اون درخواست طلاق بده ؟ و شکایت منزل رو خدمات قضایی انجام بدم؟

یعنی عزیزم شکایت منزل کنم خونه نگیره حق طلاق بمن بدن اون موقع باید کل مهریمو بده ؟ یا باز باید اون د ...

شکایت منزل کنید خونه نگیره حق طلاق به شما می دن به خاطر عسر و حرج. و کل حق و حقوق مالی و باید یک جا پرداخت کنه. بله تشریف می برید دفتر خدمات قضایی اونجا این دادخواست و مطرح می کنید

چه زمانی شکایت کنم وقتی موعد تموم شد فرداش شکایت کنم ؟

بله. وقتی تموم شد دادخواست الزام به تهیه ی مسکن مستقل مطرح کنید. فوری و خارج از نوبت به این پرونده رسیدگی میشه. قاضی به شوهر  میگه مسکن مناسب تهیه کن و مدارک و اجاره نامه رو بیار واگرنه محکوم میشی. 

دقیقا من عاشق روانشناسی بودم بابام گفت مردم چی بگن باید بری ریاضی ☹️😞

الان چکار کردی واسه دانشگاه 

فقط رشته ای که دوس داری بخون که همیشه حسرت نباشه برات به حرفشون گوش نده فوقش شیش ماه غر بزنن بعدش درست میشه 

بله. وقتی تموم شد دادخواست الزام به تهیه ی مسکن مستقل مطرح کنید. فوری و خارج از نوبت به این پرونده ر ...

این عوضی میخواد بزاره نزدیک موعد شد بره درخواست طلاق بده ولی تا زمانی که حکم طلاق صادرنشده اگه درخواست هم بده باید منزل تهییه کنه ؟ و اینکه موعد منزل تموم شد تا برم درخواست تهیه مسکن بدم وسایلمو ببرم یا بزارم تو همون خونه بمونه ؟ 

این عوضی میخواد بزاره نزدیک موعد شد بره درخواست طلاق بده ولی تا زمانی که حکم طلاق صادرنشده اگه درخوا ...

بله تا زمانیکه حکم طلاق صادر نشده باید مسکن تهیه کنه که بعضا چند سال طول می کشه. وسایل و نمی دونم ضروری هارو ببر تا حکم صادر بشه