2777
2789
ببخشید سوالم شاید درست نباشه ولی من الان توی شرایطشم واسه همون میپرسمشوهرتون از لحاظ خانواده و شغل ا ...

اتفاقا هیچگونه مشکلی نداشت هم سطح خانواده هم مالی کاملا بالا بود همه بستگی به فهم و شعور و فرهنگ اون مرد داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه شمام به سوالی که بالا پرسیدم جواب بدین؟

ربطی ب وضعیت مالی نداره اتفاقا خیلیم ترسو بود و از خانوادش حساب میبرد هنوزم خانوادش نمیدونن هم مهریه توضیحات اضافه کرده (۱ میلیارد) هم حق طلاق داده یکسالی ک باهام زندگی کرد شناخت منو کامل اعتماد کرد وگرنه اولش نداشتم حق طلاق رو

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

ریز قانون زیاد داره بود و نبودش فرق انچنانی نداره

اخه چکدبار اینحا دیدم خانوما حق طلاق داشتن رفتن خودشون پول دادن ب وکیل طلاقشونو گرفتن راحت

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

ببخشید سوالم شاید درست نباشه ولی من الان توی شرایطشم واسه همون میپرسمشوهرتون از لحاظ خانواده و شغل ا ...

عزیزم من اول ازدواج نگرفتم که. مرتیکه لندهور خیانت کرد بعد از ترس ابروش خونه و ماشین و حق طلاق و حضانت بچه هام بهم داد

ربطی ب وضعیت مالی نداره اتفاقا خیلیم ترسو بود و از خانوادش حساب میبرد هنوزم خانوادش نمیدونن هم مهریه ...

اها بعد ازدواح حقو داد؟ 

چ خوب 

انشاالله همیشه شاد و سلامت کنارهم باشید

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

عزیزم من اول ازدواج نگرفتم که. مرتیکه لندهور خیانت کرد بعد از ترس ابروش خونه و ماشین و حق طلاق و حضا ...

اها فهمیدم 

ببخشید پرسیدم مرسی که جواب اادین🌷

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

اخه چکدبار اینحا دیدم خانوما حق طلاق داشتن رفتن خودشون پول دادن ب وکیل طلاقشونو گرفتن راحت

من ندیدم همچین چیزی راستش 

اینجوری نیست که با این حق بگن بفرمایید هر چیزی که هست علت بگید و طلاق

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

مهریه ندارم خودم نخواستم...حق طلاق و تمام شروط ضمن عقد با حق تنصیف اموال...که این حق تنصیف اموال تو قانون عملاً هیچه ما توافق کردیم که هر چی شریکی بعد ازدواج به دست آوردیم به همون اندازه ی سهم شراکتمون جدا به اسم بخوره که همین جور هم تا الان شده.

❤️❤️ 

اها بعد ازدواح حقو داد؟ چ خوب انشاالله همیشه شاد و سلامت کنارهم باشید

🌹

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

مهریه ندارم خودم نخواستم...حق طلاق و تمام شروط ضمن عقد با حق تنصیف اموال...که این حق تنصیف اموال تو ...

چه خوب 

ببخشید منظورتون چیه تو قانون هیچه؟ یعنی انجام نمیشه؟

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋