استرپتوکوکوس_کشته_شد مدیر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 2977 عنوان خانومایی که حق طلاق دارن بیان | مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 34 پست مهریتون چند تاس؟ بجز حق طلاق دیگه چه حقی گرفتین؟ 🕋لا تحزن ان الله معنا🕋 1404/02/26 | 00:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_danzheh_ عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 21692 چه خوب ببخشید منظورتون چیه تو قانون هیچه؟ یعنی انجام نمیشه؟ تو قانون در صورتی حق تنصیف اموال اجرا میشه که درخواست طلاق فقط از جانب مرد باشه وگرنه تو طلاق توافقی یا طلاق از طرف زن اجرا نمیشه. ❤️❤️
استرپتوکوکوس_کشته_شد مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 2977 ۱۵۰سکه حق طلاق حق حضانت بچه ۳دانگ خونه ببخشید سوالم شاید درست نباشه ولی من الان توی شرایطشم واسه همون میپرسمشوهرتون از لحاظ خانواده و شغل از خودتون سر تر نبود؟ من حس میکنم اگه یکم سطحش بالاتر باشه روم نشه هم حقو بگیرم هم مهریه بگن دتتره چه پرروعه🤦🏻♀️ 🕋لا تحزن ان الله معنا🕋
استرپتوکوکوس_کشته_شد مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 2977 تو قانون در صورتی حق تنصیف اموال اجرا میشه که درخواست طلاق فقط از جانب مرد باشه وگرنه تو طلاق توافقی ... اها گرفتم مرسی 🕋لا تحزن ان الله معنا🕋
عاشقترین عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 2982 ببخشید سوالم شاید درست نباشه ولی من الان توی شرایطشم واسه همون میپرسمشوهرتون از لحاظ خانواده و شغل ا ... عزیزم من بعد ازدواج گرفتم ولی اگه برگردم عقب صد درصد همه حق ها و میگیرم نگاهم نمیکنم طرف بالاتره یا پایینتر
استرپتوکوکوس_کشته_شد مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 2977 عزیزم من بعد ازدواج گرفتم ولی اگه برگردم عقب صد درصد همه حق ها و میگیرم نگاهم نمیکنم طرف بالاتره یا ... درسته منم میخوام همه حقا رو بگیرم ممنونم عزیزم 🕋لا تحزن ان الله معنا🕋