2777
2789

من همیشه هر جا که برم بهش اطلاع میدم 

امروز کلاس داشتم رفتم از خونه شوهرمم خونه بود 

منتها کلاسم امروز برگزار نشد ب خاطر قطعی برق و من برگشتم خونه وقتی برگشتم دیدم نیست بهش زنگ زدم گفت اومدم خونه مامانم بعد از یکساعت اومد خونه درست وقتی که من تایم کلاسم تموم میشد 

از این ناراحتم منکه همیشه اطلاع میدم کاش اونم قبلش بهم میگفت میخاد بره منکه قرار نبود جلوشو بگیرم 

خیلی بع مامانش وابستس هر روز میخاد بره 

الانم بهش شک کرردم حتما هر سری ک من کلاس میرم اونم میره اونجا 

وقتیم ک خودم هستم یک در میون باید بره هر شب 

نمیدونم چی بگم بهش واقعا چیکار کنم 

مادرشوهرمم همش میخاد بکشونه اونو اونجا وابستگیشو کم نمیکنه 

همین شبی زنگ زده بیاین خونمون پسرت یکساعت پیش پیشن بوده فک کنم فهمیده به من نگفته فک کرده دعوا کردیم زنگ زده ببینه اگه میایم یعنی خوبیم ولی من اصلا نمیخام برم و نمیرم خسته شدم از اینهمه ارتباط هیچ جوره نمیتونم کمش کنم همش مجبور میشم برم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت شما از پدر مادرت مستقل کامل شدی و از بچه هات دور 

اونا هم میشن

هیچ وقت هیچ‌کس نمیتونه از پدرو مادرش دل بکنه..شاید ی مدت قطع ارتباط کنن..ولی باز برمیگردن

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

عزیزم این حرفا چیه میزنی عاخه؟ 

مادرشه بره چ اشکال داره

خودتم قرار انشالله مادرشوهر بشی 

چ حساسیتیه ک بعصی خانوما دارن 

مثله این میمونه ک شوهرت بگه دوس ندارم مدام بری پیش مادرت

درسته؟ 

ولی اینکه یواشکی میره حرفش جداس 

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨