2777
2789
عنوان

برم خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 38 پست
برو عزیزم اشکال نداره .قدم نی نی مبارک

فدات عزیزم 

آخه خیلی اذیتم ‌کرده 

خواهر برادرای شوهرم نیومدن  تقصیر مادرشونه همه ماازچشم انداخته 

ولی برای دختراش همه کار میکنه یه مراسم دختراش داشته باشن همه روجمع میکنه میبره خونشون 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرش قرمزو برای دختراش پهن میکنه شما ک خبرنداری چقدر اذیتم کرده همه جا بدمو گفته کل بارداری یه سر نزد ...

الان مادرشوهر و مادرت مگه جایگاه یکسانی دارن پیش تو؟

دخترش با تو فرق داره عزیزم

توام خانواده خودت باید هواتو دلشته باشن

مادرشوهر همینقد میاد دوبار کافی بوده

من باشم تا دعوت نکنه نمیرم

اهل دعوت نیست 

تو این ۱۴ سال نکرده

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

فدات عزیزم آخه خیلی اذیتم ‌کرده خواهر برادرای شوهرم نیومدن تقصیر مادرشونه همه ماازچشم انداخته ولی ب ...

عزیز دلم تو ناراحت هیچی نباش فکر خودت و نی نیت باش . تو احترام خودتو میزاری اونم هر کار بخواد بکنه هیچی از ارزشای تو کم نمیشه بخاطر خدا  و دل شوهرت میری سر میزنی ان شاالله خدا برات بهترینا بسازه🥰❤️🌷

الان مادرشوهر و مادرت مگه جایگاه یکسانی دارن پیش تو؟دخترش با تو فرق داره عزیزمتوام خانواده خودت باید ...

بخاطر پسرش 

بخاطر بچه پسرش من هیچی 

پس چرا دامادش یکی ازاقوام دورش مرد همه رو جمع کرد اما پیش بچه من نذاشت خواهر برادراش بیان از بس بدگویی

برای نوه ۳۰۰‌اخه

انقدر از شوهر من کنده 

طلاهامو گرفت ب بهونه خرید شریکی خونه بالا کشید 

کلا برای عروس همینه

منکه مادرشوهرم بعد چند وقت می خوایم امشب بریم خونشون سری بزنیم اونم ان شاالله که بشه 

خودش دوست نداره انگار بریم معمولا گاهی . حالا نمیدونم خستست یا چی  یا دوست نداره چایی بریزه نمیدونم والا 

اوه پس از اول شل اومدی باشوهرت برو زود بیا دیگه ولی گله پیش شوهرت بکن

شوهرم خودش میدونه 

بخاطر پسرش بخاطر بچه پسرش من هیچی پس چرا دامادش یکی ازاقوام دورش مرد همه رو جمع کرد اما پیش بچه من ن ...

نه به خاطر پسرش قرلر نیست هرردز بیاد کارای تورو بکنه

دخترش فرق داره

توقع بیخود داری

حالا بدگوییارو نمیدونم

ولی همه مادرا اینجور وقتا کارای دهتر خودشونو جابجا مبکنن نه عروسو

منکه مادرشوهرم بعد چند وقت می خوایم امشب بریم خونشون سری بزنیم اونم ان شاالله که بشه خودش دوست نداره ...

کلا عروس رو دوست ندارن دیگ چی بشه بعضیا بخاطر پسر ب عروس احترام میذارن