سحرسحرآمیز مدیر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 عنوان برم خونشون | مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 38 پست مادرشوهرم کلا دوبار اومد پیش نوزادم ی بار ی جعبه شیرینی گرفت ی بارم سیصد آورد با نوزادم برم خونشون؟ خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏 1404/02/25 | 18:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
malakedelha عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 1944 انقدر از شوهر من کنده طلاهامو گرفت ب بهونه خرید شریکی خونه بالا کشید کلا برای عروس همینه من مادرشوهرم بعد عروسی دعوت کادو نداد تااهمین الان دهن شوهرمو صاف کردم 😁😁😁
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 عزیز دلم تو ناراحت هیچی نباش فکر خودت و نی نیت باش . تو احترام خودتو میزاری اونم هر کار بخواد بکنه ه ... چقدر قشنگ می نویسی مشخصه دل بزرگی داری ممنون از دلگرمیت خدا برات بهترینها رو بسازه خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 من مادرشوهرم بعد عروسی دعوت کادو نداد تااهمین الان دهن شوهرمو صاف کردم 😁😁😁 ولی چ فایده شوهر میخواد چیکار کنه منک میگم آخر خودم گریه ام میگیره خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 نه به خاطر پسرش قرلر نیست هرردز بیاد کارای تورو بکنهدخترش فرق دارهتوقع بیخود داریحالا بدگوییارو نمید ... بخدا از کاراش فتنه هاش خبر نداری خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
malakedelha عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 1944 ولی چ فایده شوهر میخواد چیکار کنه منک میگم آخر خودم گریه ام میگیره شوهر منم طرف میگیره میگه آره برام وام برداشتن قسط خودشون میدادن وازین چرتا ولی من قانع نمیشم میگم وظیفه بوده دعوت بکنه کادو بده تازه تو نامزدی اومدن یه سکه پارسیان ۱ تومنی دادن به شوهرم گفتم برای داداشت مجلس بگیرن دعوت بکنن من نمیرم توهم رفتی فردا میای محضر😊
zahra_mehrabun عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 10134 چقدر قشنگ می نویسی مشخصه دل بزرگی داری ممنون از دلگرمیت خدا برات بهترینها رو بسازه لطف داری عزیزم ❤️ ممنون از محبتت ان شاالله به هم چنین بهترینا قسمتت باشه همیشه 🥰 ❤️ 🌷 🤲🏻
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 شوهر منم طرف میگیره میگه آره برام وام برداشتن قسط خودشون میدادن وازین چرتا ولی من قانع نمیشم میگم وظ ... باز خوبه برای شما وام برداشتن سکه دادندبرای من صفر تا صد باشوهرم تازه طلاهای منو فروخت برا مامانش خونه خرید تو کل این ۱۴ سال ک عروسشون بودم فقط پاتختی کاسه شش عدد کادو دادن خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
malakedelha عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 1944 باز خوبه برای شما وام برداشتن سکه دادندبرای من صفر تا صد باشوهرم تازه طلاهای منو فروخت برا مامانش خو ... یکسکه یه تومنی دادن کل مجلس رو بابای من گرفت ۲۰ تومنم کادو دادن دولتی جمع شده روهم دادن به من وامم این میگه منکه ندیدم
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 یکسکه یه تومنی دادن کل مجلس رو بابای من گرفت ۲۰ تومنم کادو دادن دولتی جمع شده روهم دادن به من وامم ... حق داری خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏