2777
2789
عنوان

برم خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 38 پست
عزیز دلم تو ناراحت هیچی نباش فکر خودت و نی نیت باش . تو احترام خودتو میزاری اونم هر کار بخواد بکنه ه ...

چقدر قشنگ می نویسی 

مشخصه دل بزرگی داری 

ممنون از دلگرمیت 

خدا برات بهترینها رو بسازه

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مادرشوهرم بعد عروسی دعوت کادو نداد تااهمین الان دهن شوهرمو صاف کردم 😁😁😁

ولی چ فایده 

شوهر میخواد چیکار کنه منک میگم آخر خودم گریه ام میگیره

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

نه به خاطر پسرش قرلر نیست هرردز بیاد کارای تورو بکنهدخترش فرق دارهتوقع بیخود داریحالا بدگوییارو نمید ...

بخدا از کاراش فتنه هاش خبر نداری

ولی چ فایده شوهر میخواد چیکار کنه منک میگم آخر خودم گریه ام میگیره

شوهر منم طرف میگیره میگه آره برام وام برداشتن قسط خودشون میدادن وازین چرتا ولی من قانع نمیشم میگم وظیفه بوده دعوت بکنه کادو بده تازه تو نامزدی اومدن یه سکه پارسیان ۱ تومنی دادن به شوهرم گفتم برای داداشت مجلس بگیرن دعوت بکنن من نمی‌رم توهم رفتی فردا میای محضر😊

شوهر منم طرف میگیره میگه آره برام وام برداشتن قسط خودشون میدادن وازین چرتا ولی من قانع نمیشم میگم وظ ...

باز خوبه برای شما وام برداشتن سکه دادند

برای من صفر تا صد باشوهرم 

تازه طلاهای منو فروخت برا مامانش خونه خرید 

تو کل این ۱۴ سال ک عروسشون  بودم فقط پاتختی کاسه شش عدد کادو دادن 

باز خوبه برای شما وام برداشتن سکه دادندبرای من صفر تا صد باشوهرم تازه طلاهای منو فروخت برا مامانش خو ...

یک‌سکه یه تومنی دادن کل مجلس رو بابای من گرفت ۲۰ تومنم کادو دادن دولتی جمع شده روهم دادن به من وامم این میگه منکه ندیدم

یک‌سکه یه تومنی دادن کل مجلس رو بابای من گرفت ۲۰ تومنم کادو دادن دولتی جمع شده روهم دادن به من وامم ...

حق داری