2777
2789
عنوان

از اینکه مادرم بین من و برادرم فرقی نمیذاره واقعا ناراحت میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5105 بازدید | 94 پست
احترام نمیذاره یعنی چه کار میکنه؟

یعنی من می خواستم برم سفر و‌ گفتم دو روز دخترمو نگه داره من من کرد گفت مگه واجبه حالا 

و رفت خونه ی داداشم بچه ی اونو نگه داره که زنداداشم استراحت کنه 

خیلی زجرآوره ، خیلی مامان من طلاهای هدیه سر عقدم رو گرفت باهاش برای داداشم ماشین خرید چون نامزدی بود ...

با ناراحتی چیزی عوض نمیشه، فقط خودتو اذیت می‌کنی. یه کم بی‌خیال باش و کمتر بهشون خدمات بده که دلت نسوزه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با ناراحتی چیزی عوض نمیشه، فقط خودتو اذیت می‌کنی. یه کم بی‌خیال باش و کمتر بهشون خدمات بده که دلت نس ...

ولی قلبم از اینکه مادر مهربون و دلسوزی ندارم هزاز پاره است 

حالا فکر کن اگه داداشت این کاااارو میکرد چیکار میکردن هرلحظه میگفتن،پس منم این کارهارو نکنم خوب شد گ ...

واقعا به نظرم زیاده کاریه 

قدردانی نیست براشون فقط فشارش میمونه برای خودتر

کاملا میفهممتت دختر بخدا الان داشتم بهذهمین فک میکردم دیدم توتاپیک زدی انگار از دل من اومدی دارم الا ...

این مادرا بین بچه هاشون تفرقه میندازن، من الان نه مادر دارم نه برادر نه هیچ کس و کاری چون مادرم خبرچینی کرده و تفرقه انداخته

این مادرا بین بچه هاشون تفرقه میندازن، من الان نه مادر دارم نه برادر نه هیچ کس و کاری چون مادرم خبرچ ...

منم همشونو انداختم دور 

اینجور وقتا پسرشگندلین خودشون میشه 

بهت گفتم چجوریه عمق فاجعه رو ببین نحل سگ نده اینا سمی هستن دقت کن ببین داداشت اگهذیه قدم براش برداره چیکار میکنه ولی برا تو میگه فرق نمیذارم

منم عین تو یکارایی کروم ک فکرشم نمیکنی اخرش میگفت اره تو منت میذلری ینی دریغ از یه تشکر الان محل سگم بهش نمیدم

متاهلی

شغلت جیه افرین ک رو پای خودتی

منم همشونو انداختم دور اینجور وقتا پسرشگندلین خودشون میشه بهت گفتم چجوریه عمق فاجعه رو ببین نحل سگ ن ...

اره متاهلم 

چندتا کار انجام میدم عزیزم 

ولی بیشتر پولی که دادم در واقع از همسر اولم گرفتم یا اون بهم داده دادم بهشون 

کاش حداقل پول خودم بود

ولی قلبم از اینکه مادر مهربون و دلسوزی ندارم هزاز پاره است

می‌دونم عزیزم، خیلی سخته نزدیکترین کس آدم باهاش نامهربون باشه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اره متاهلم چندتا کار انجام میدم عزیزم ولی بیشتر پولی که دادم در واقع از همسر اولم گرفتم یا اون بهم د ...

ینی مهریتو خرجشون کردی

از بچگی همینجوری بود؟ شاید چون مهریته اینجوری بی ارزش میدونن

ینی مهریتو خرجشون کردیاز بچگی همینجوری بود؟ شاید چون مهریته اینجوری بی ارزش میدونن

نه مهریم نیست 

من از ازدواج اولم یه بخشی از یه شرکت رو دارم سود اون بوده 

پول هایی که تو زندگی اولم همسر سابقم بهم می داد

منظورم اینه خودم به دستشون نیاوردم ولی برای خودم بودن

نه مهریم نیست من از ازدواج اولم یه بخشی از یه شرکت رو دارم سود اون بوده پول هایی که تو زندگی اولم هم ...

وااا چ ربطی داره مال خودت بوده در هر حال همینجوری پیششون گفتی فک. کردن باد اورده هست

اسی حالم خوب نیست

بخداذازشون بیذارم دلم میخواد برن زیر تریلی هموشن تیمهذپاره بشن اینقدر ک اذیتم کردن

همشون روباه مکارن یکم منطق ندارن فقط درگغ و منفعت منی ک صادق و رک هستم رو علنا خر میدونن 

نه مهریم نیست من از ازدواج اولم یه بخشی از یه شرکت رو دارم سود اون بوده پول هایی که تو زندگی اولم هم ...

داداشت چند سالشه

حالا ارثیه رو میگه دو برابر داداشت یا مساوی

منت بذار برات مهم نباشه یه مدت منت بذاری میفهمن قدرتو 

داداشت چند سالشهحالا ارثیه رو میگه دو برابر داداشت یا مساویمنت بذار برات مهم نباشه یه مدت منت بذاری ...

داداشم از من سه سال بزرگتره ، ۳۴،۵ سالشه 

اصلا تا حالا بهش فکر هم نکردم

خدا به خودم بده مال اونا برای همون تحفشون 

داداشم از من سه سال بزرگتره ، ۳۴،۵ سالشه اصلا تا حالا بهش فکر هم نکردمخدا به خودم بده مال اونا برای ...

ببین بحث مالشون نیست بخوره تو سرشون ولی من زگرم میاد حقمو بخورن یه ابم روش حاضرم هیچییی نداشته باشن اس و پاس بشن وای از حقم هزار تومن هم نره تو گلوشون 

خیلی حرصم دادن خیای بهم زور گفتم تحقیرم کردن علنا تو سرم زدن و خر فرضم کردن الان فقط دلم. میخواد پارشون کنم از بچگی پر عقده کردنم الان خشمم خیلی زیاده فروکش هم. نمیکنه زده بالا