2777
2789
عنوان

از اینکه مادرم بین من و برادرم فرقی نمیذاره واقعا ناراحت میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4877 بازدید | 94 پست
شما جای من بودین ناراحت نمیشدین ؟ واقعا توقع من بی جاست ؟ به مادرم هر موقع گفتم میگه از گوشت سگم بدت ...

منم خیلی خوبی گردم از زندگیم زدم واسه خانوادم اخرشم ی کارایی کردن ی حرفایی بم زدن هژاران بار خورد شدم شکستم و از کرده خودم پشیمونم..پولی ک میتونست صرف خوشبختی و پیشرفت خودم بشه از سر دلسوزی دادم برن بالا و نتیجش این شد بخاطر کمکایی ک کردم دلشون نیومد حتی بذارن من ازدواج کنم و خیلی اتفاقای دیگ افتادک ترجیح میدم نگم...فقط ی چیز یاد گرفتن دلسوزی نکن خودخواه باش اولویت زندیگت خودت باشی سعی کن خودت پیشرفت کنی هیچکس ب چشمش نمیاد تو‌کاری کردی اخرشم میگن مگه چی کردی؟انجام نمیدادی ..همینام میشن دشمنت اخرش 😔

چقدر بعضی کاربرا حسودیشون شده چون استارتر خودش اینکارا رو کرده

مگه وظیفه دختره ک خونه باباشو تامین کنه از زمین ب اسمون میباره

والا هرکی تو این دوره زمونه ی لقمه نون در میاره میزاره سر سفره باید سپاسگذارش باشن

چ برسه این کارایی ک استارتر گفت

اونم باوجود دختر یودنش 

متاستفم برای ی سریا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما جای من بودین ناراحت نمیشدین ؟ واقعا توقع من بی جاست ؟ به مادرم هر موقع گفتم میگه از گوشت سگم بدت ...

والا طفلک حق داشته ناراحتبشه خوبی یه پدرو مادر ست حالا چون برادرت انجام نمیده دلیل بر منتگذاشتن تو نمیشه

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

اون موقع که پیش من گریه می کرد منم سنم کمتر بود براش انجام می دادم وظیفش نیست جبران کنه با احترام ؟ ...

جسارتا در آمدتون از کجاست ببخشید میپرسم چون خوشم اومد وضعتون خوبه

سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯