2777
2789
عنوان

از اینکه مادرم بین من و برادرم فرقی نمیذاره واقعا ناراحت میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5105 بازدید | 94 پست
الان ببین همسرم من داره همین زجر رو می‌کشه .تک پسرم هست ولی مادرش دخترا و بیشتر میخواد با اینکه همسر ...

من رها کردم 

میگه دلم گرفته بیا با برادرت اینا بریم سفر 

نمیرم ، چون اونجا هم آزار میدن منو با پول خودمم می خوان برن

خونشون هم ماهی یه بار ۲ساعت میرم

واقعا ناراحت میشم واقعا احساس می کنم چقدر خل بودم که اینکارا رو کردم براشون

حالا فکر کن اگه داداشت این کاااارو میکرد چیکار میکردن هرلحظه میگفتن،پس منم این کارهارو نکنم خوب شد گفتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما جای من بودین ناراحت نمیشدین ؟ واقعا توقع من بی جاست ؟ به مادرم هر موقع گفتم میگه از گوشت سگم بدت ...

کاملا میفهممتت دختر بخدا الان داشتم بهذهمین فک میکردم دیدم توتاپیک زدی انگار از دل من اومدی دارم الان خود خوری میکردم

ببخشید داره زر مفت میزنه همینو اگه پسرش مرده بگد نیذاشت رو سرش حلوا حلواش میکرد منو تو جون از بجگی محبت ندیدیم و محروم بودیم هرکاری میکنیم بلکه محبت مادر ببینیم ولی اونام میدونن بدتر میکنن حرصمون بدن من ک انداختمش سطل اشغال گذاشتم دم در واقعا دیوه قیدشو زدم فقط منتظرم مارما پس بده چون از بجگی بدجور اذیتم کرده

همسر منم همینه، تمام وقت و انرژی و عمرش پای پدر و مادرش داره میره، خواهرش اون سر دنیا راحت زندگیشو م ...

خیلی زجرآوره ، خیلی 

مامان من طلاهای هدیه سر عقدم رو گرفت باهاش برای داداشم ماشین خرید چون نامزدی بود 

خیلی ناراحتم خیلییییی

من رها کردم میگه دلم گرفته بیا با برادرت اینا بریم سفر نمیرم ، چون اونجا هم آزار میدن منو با پول خود ...

حق داری ها نمیگم حق نداری.ولی اگه مادرت به یه چشم میبینه هم شما رو هم برادرت رو کارش درسته.اگه اونو برتر بدونه حق داری.کم رنگ شو تا اذیت نشی

بالاخره خانواده نباید شعور داشته باشن خودشون بعدم خانواده ای که فقط سرویس بگیره و هیچ احترام و اولوی ...

دنبال این نیستی که به کارت بیان شاید به هیچ کاریت نیان ولی به هر حال مادر پدرتن قبلا زحمتتو کشیدن. الانم تو خیلی کار خوب و محترمی می‌کنی دمت گرم ولی انتظار متقابل نداشته باش. خدا بهت برمی‌گردونه بیشترشو

پاینده ایران

شما جای من بودین ناراحت نمیشدین ؟ واقعا توقع من بی جاست ؟ به مادرم هر موقع گفتم میگه از گوشت سگم بدت ...

داری منت میذاری دیگه اسمشو میذاری یاداوری ؟ اگر کاری انجام میدی برای دل خودت انجام بده کاری که انجام میدی و بعدش توقع داری به خاطرش تو رو بیشتر بخوان انجام نده 

حق داری ها نمیگم حق نداری.ولی اگه مادرت به یه چشم میبینه هم شما رو هم برادرت رو کارش درسته.اگه اونو ...

پس زحمت های من کجان ؟ پودر شدن تو هوا ؟ 

اذیتی هایی که من شدم برای کمک 

باور نمی کنی بهم زنگ زده هفته ی پیش میگه مامان ۲۰۰ تومن می ریزی برای داداشت زن و بچشو یه سفر ببره 😭😭 خیلی اریت میشم از حرفاش 

نمیدم ولی اریت میشم 

پس زحمت های من کجان ؟ پودر شدن تو هوا ؟ اذیتی هایی که من شدم برای کمک باور نمی کنی بهم زنگ زده هفته ...

کاری کردی که شما رو فقط به چشم عابر بانک میبینن.یکم کم رنگ شو .اینطوری خودتم راحت میشی دیگه اذیت نمیشی

داری منت میذاری دیگه اسمشو میذاری یاداوری ؟ اگر کاری انجام میدی برای دل خودت انجام بده کاری که انجام ...

اون موقع که پیش من گریه می کرد منم سنم کمتر بود براش انجام می دادم 

وظیفش نیست جبران کنه با احترام ؟ به نظر من که از بی شعوریهر

کاری کردی که شما رو فقط به چشم عابر بانک میبینن.یکم کم رنگ شو .اینطوری خودتم راحت میشی دیگه اذیت نمی ...

دور شدم ازشون ، نمیرم هم سمتشون ولی منم به خانواده احتیاج دارم 💔

ببین کاری انجام میدی دلی باشه اگه دلت اینطوری ارومه انجام بده بدون هیچ توقعی مهم خداست که میبینه صد برابر به زندگیت بر می‌گردونه.ولی اگه میبینی سواستفاده میشی نکن عزیزم 

دنبال این نیستی که به کارت بیان شاید به هیچ کاریت نیان ولی به هر حال مادر پدرتن قبلا زحمتتو کشیدن. ا ...

عزیزم من انتظار مالی ندارم ازشون ولی بالاخره بگن این بچه زحمت ما رو کشیده ؟ برای ما پدر و مادر بوده حتی 

مادر من برای من خیلی زحمت ها کشیده ولی خودشو برای من به زحمتی ننداخته حتی تو بچگیم ،۱۴ سالم بود دوتا از دندون های آسیابم خراب شدن گفت پول نداریم می کشیمشون 

انقدر گریه کردم و دکتر گفت که قبول کرد دندونم رو نکشه و درست کنه ولی من دوتا فکش رو پول دادم و بردو و آوردم و ایمپلنت کردم بیشتر از ۶۰۰ میلیون دادم برای دندون هاش۲، ۳سال پیش