2777
2789

هم خود کاشت زشته 

هم این مدلایی که ابروهارو تا ته شقیقه میکشن و به خط صاااف ادامه میدن

مدل رویش ابروها که میشه عین چمن ایرانی، بدون خواب طبیعی و تیز تیز

اون ابرو های کشیده هم انقدر زیاد شده که همه مث هم شدن و دیگه هیچ جذابیتی نداره 

از عملاییه که واقعا من نمیپسندم، سلیقه منه البته 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

کلا کاشت زیاد جالب نیست مثل چمن میمونه 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣🥴🥴🥴🥴

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

من اصلا از این ابروهای پهن و پر و کشیده و موکتی خوشم نمیاد

خداوکیل بعضیا چه سلیقه‌ی زشتی دارن

آخه اینم شد معیار زیبایی

هر چیزی حد وسطش خوبه

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

خب لزومی نداشت سلیقه تو اینجا بیان کنی، شاید یکی ناراحت بشه از حرفات

مگه قراره همه از هرکاری ما میکنیم خوششون بیاد دوست من؟ 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

هنر ایرانهکلا نیست قبلا فرش میبافتنالان مدرن شده دارن رو صورت قالی گلیم میبافن

🤣🥴🥴🥴

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

من اصلا از این ابروهای پهن و پر و کشیده و موکتی خوشم نمیادخداوکیل بعضیا چه سلیقه‌ی زشتی دارنآخه اینم ...

امیدوارم زودتر به زمان گذشته برگردیم

هرکس خلقت خودشو داشت و منحصر به فرد بود

یکی کم پشت یکی پرپشت

یکی بور یکی مشکی.. 

الان همه از روی هم زیراکس گرفته شدن

امیدوارم زودتر به زمان گذشته برگردیمهرکس خلقت خودشو داشت و منحصر به فرد بودیکی کم پشت یکی پرپشتیکی ب ...

یه زمانی ابروی نازک و کلیپس رو بورس بود

الانم اینا

چند سال دیگه اینا هم میرن

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍