2777
2789
عنوان

نگاه منفی به کلمات

142 بازدید | 7 پست

وقتی کلمه سقط رو میبنید چی به نظرتون میاد

یه مادر منتظر که قبل دیدن روی ماه بچه جنین رو از دست داده خدا خواسته 

یه مادر که بخاطر شرایط میخواد خواسته سقط کنه

خواهشن قبل از هر قضاوتی 

و هر سئوال که نشانه از قضاوت باشه حرف فرد رو خوب بخونید و درک کنید

اینجا جای هست که خانمهای هستن با سقط مکرر داغ دار و در انتظار کودک و نمک زخمشان نشیم

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ده سال منتظرحتی یه روزعقب افتادن پری شدم اما افسووووووس....تااینکه خدایهوبدون هیچ دواودکتری  یه پسربهم عطاکردوقتی پسرم بدنیااومدویه سال ودوماهش شدبازهم من باردارشدم واینباربهم خدایه دخترهدیه داد.....فقط این روگفتم که صبرداشته باشیدآبجی های گلم....اندکی صبرسحرنزدیک است😍😍😍😍

👏مهم نـیست چه چیـز بہ یـک زن بـدهی,هرچہ بدهـــے آنـــــرا بهترمیـسازد:نطـفہ ای بہ اوبــده...فرزنـــدے بہ تـوخــواهــدبخشــــید!خــانہ ای بہ اوبـــده,ازآن کـاشـانہ  ای خواهد سـاخت!لـبخندی بہ او بـــده,قلـبـ❤ـش رابہ توخواهـــدبخــشید!زن آنچــــہ را بــہ اوبـدهنــــد,تـکثیــــرمےکنـــــدوپژواکـــــ مےبخـــشد!پـس اگــربــہ اوزنــــدگےِ جـــهنــمــے بـدهـے,تــعجــب نکـــن کــہ از آن جـــهـنــمـــے بـــزرگـــتر بــــرايــت بـــســازد!👌👌👌
خداروشکر 😍مرسی امید 😍

فداتم مهربون😘

👏مهم نـیست چه چیـز بہ یـک زن بـدهی,هرچہ بدهـــے آنـــــرا بهترمیـسازد:نطـفہ ای بہ اوبــده...فرزنـــدے بہ تـوخــواهــدبخشــــید!خــانہ ای بہ اوبـــده,ازآن کـاشـانہ  ای خواهد سـاخت!لـبخندی بہ او بـــده,قلـبـ❤ـش رابہ توخواهـــدبخــشید!زن آنچــــہ را بــہ اوبـدهنــــد,تـکثیــــرمےکنـــــدوپژواکـــــ مےبخـــشد!پـس اگــربــہ اوزنــــدگےِ جـــهنــمــے بـدهـے,تــعجــب نکـــن کــہ از آن جـــهـنــمـــے بـــزرگـــتر بــــرايــت بـــســازد!👌👌👌

من خودم چهار سال بود منتظر بودم عید امسال تصمیم کرفتیم دیگه بچه نخوایم و تو شش ماه منی که چهار سال بدون جلو گیری باردار نشدم دوبار باردار شدم ولی قلب تشکیل نشد و سقط خودبخودی داشتم 

میدونم که تو ندادنش حکمته و راضیم بهش 

ولی وقتی تو تابکهای سقط میرم و رفتار بعضی رو میبنم ناراحت میشم

دلیل زدن تابک فقط این بود که قبل از نوشتن هر جمله ای فکر کنیم و بعد قضاوت کنیم

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .