2777
2789
عنوان

چون آقا هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفرمایید

اگه ببینید دختر مورد علاقه تون (کراش )تو اینستا فقط یه دنبال کننده داره و اونم برادرشه ،و بیشتر از ده تا پست گذاشته ، چه فکری میکنید ؟

براتون سوال پیش نمیاد که چرا فقط همین یدونه فالوور رو داره و این پست ها رو برا کی گذاشته؟

یا مثلا پیش خودتون فکر میکنید قبلا خیلی دنبال کننده داشته اما همه رو بلاک کرده به جز برادرش 

یا فکر میکنید از همون اول فقط درخواست برادرشو قبول کرده.....از این دوتا فرضیه کدوم رو قبول میکنید؟

شاید همه بد نباشن ولی اعتماد رو از بین بردن

والله من تو هرپستی میام چیزی میگم میبینم مردا اومدن پیشنهاددوستی میدن..همشون مریضن ..اونایی که خوبه ن تو سایت زنونه نمیان ..اینو بدونین ..مردای اینجا همشون بیکار والافن ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌