2777
2789

اقا تاپیک قبلیم گفتم قضیه چیه دیگه حوصله ندارم تعریف کنم.

رفتم دیدم اصلا اونجا نیس گفتن سرش درد میکرده رفته خونه اصلا 

رفتم دیدم عین شتر ابی تیر خورده دراز به دراز خواب رفته

انقدررر حرص خوردم حالا میگه چون امتحان داشتی نگفتم 

امتحانم مونده هیچی نخوندم صب ی امتحان مهم دارم

واقعا مردا چقد بی خیالننن

اه از کار و زندگی افتادم نصفه شبی ساعت ۳ میرم اینور میرم اینور

مردشور این زنیکرو ببرم منو چقد استرس داد

اه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

شتر آبی😂

خدا نکشتت 

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کجایی دختر چندوقته خبری ازت نیس

جانم هستم

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

تاپیک نمیزنی دیگه واسه همون گفتم🫠😂

سرم شلوغه😂