2777
2789
عنوان

پسرم یه حرفایی میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 105 پست
تند حرف نزدم فقط منظورمو نمیدونم چطور برسونم من میگم حالا که تو این وضیعته میتونه تلاش کنه محکم باشه ...

مبفهمم چی میگی کن خودم نه آدمیم که ضعیف باشم نه بجه دارم نه هیچییییی و از اولم گفتم تا نتونم یه رفاه نسبی فراهم کنم بچه نمیارم  که البته تا من رفاه فراهم کردم مشکلی پیدا کردم که دیگه باید واسه همیشه با بجه خداحافظی کنم

خیلی میخوام سعی کنم نقش بازی کنم ولی نمیشه دلمو شکسته همش فحش همش نادیده گرفتن خانواده اش همه جا بدن ...

کاملا درکت میکنم💔

نقش بازی نکن حداقل سکوت کن نادیده بگیرش

به این فکر کن تو میتونی یه پسر خیلی خوب تربیت کنی و تحویل جامعه بدی که برخلاف پدرش  ستون محکمی برای زنهای زندکیش چه مادر چه همسر باشه 

این آرزو ها به آدم امید میده

خود منو خیلی محدود کردن بااینکه استعداد و پرتلاش بودم

الان تمام تلاشم اینه دخترم آزاد و موفق باشه دراینده

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما میگی شخصیتش نابود شده پس من چ خاکی سرم بریزم

عزیزم بادقت بخون گفتم چیکار کنی

درمان همه ی دردای شخصیتی آدما محبت و احترام هست

اول به خودت بعد به همسرت و بعدم بچت

حیف نیست اون بچه ی دست گل انقد ترسو بار بیاد که از ترس شما حتی جرات نکنه مشکلاتش رو بگه که فقط با داد و بی داد میخواد جلب توجه کنه

بهت گفتم عزیزم تنها راهت اینه رفتارتو عوض کنی مهربون باش خیلی مهربون باش با همسرت و بچت بذار خانواده تو آغوشت رشد کنن نه اینکه داغون بشن

اینجور حرف زدن اصلا درست نیست یه ادم غقیر غقیر هم که باشه دوست داره که حدافل یه بچه رو داشته باشه ای ...

هر چی دوست داری رو نباید داشته باشی به هر قیمتی به قیمت بدبخت کردن یکی دیگه مثلا شعور و فهم و وجدان و غیرت پس چی میشه

هر ادمی هم دوست داره یک خونه و ماشین رو حداقل داشته باشه دلیل میشه بره دزدی کنه چون دوست داره

کی گفته قدیم همه شاد بودن بچه هاشون ؟ یک مشت مرد روانی که شوهر مادرهای خیلی از ماها شدن از کجا اومده ...

منم متنفرم متقابلاً از شما که نگاهت به دنیا پر از عقده هست

علوم تربیتی خوندم اگه چیزی میگم مثل شما از روی تعصب و تجارب خودم نیس 

رفاه هیچ وقت ضامن تربیت درست بچه ها و افزایش اعتماد بنفس اونا نیس

جوری عقده ای حرف زدی که اصلا نمیدونم به کدوم جملت جواب بدم....

کاش بچه نیاری حداقل 

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

چطور برم مسافرت شوهرم تا سرکوچه هم نمیاد اگرم بریم انقدر فحش میده و بیرون چیه مگه ولگردیم فلانه که ز ...

عامل اصلی رفتار بده پسرت فقط خودت هستی. اینکه شوهرت پسرت رو میزنه هم تقصیره خودته. وقتی جلویه بچه حرمت پدر رو میشکنی و شوهرت رو تحقیر میکنی وقتی میبینه با مادرت داری در مورد پدرش بد حرف میزنی و ناله میکنی و از بی پولیش حرف میزنی توقع بهتر از این رو نداشته باش کاری کردی که پسرت برای پدرش هم احترامی قائل نباشه پدره هم برای همین کتکش میزنه. ما هم در بچگی شرایط شما رو داشتیم اما مادرم با وجود اینکه تحصیلاتش کم بود ولی یادم نمیاد کوچکترین بی احترامی به پدرم بکنه و حتی اجازه نمیداد ما بهش بی احترامی کنیم . از این که پسرت به پدرش بی احترامی کنه اصلا خوشحال نباش چون عواقب بدی برای خودتم داره

عامل اصلی رفتار بده پسرت فقط خودت هستی. اینکه شوهرت پسرت رو میزنه هم تقصیره خودته. وقتی جلویه بچه حر ...

من ازشوهرم متنفرم انقدر در حقش لطف کردم خوبی کردم موندم باهاش زندگی کردم بااینکه خانوادش طلاهامو بردن آبرومو بردن خود بی عقلش یه مدت عقلشو داد دست اونا تا تونست بازیش دادن پولشو بالا کشیدن بعد ولش کردن باز با نداری ساختم با بی آبرویی ساختم همین امروز کلی ازش تعریف کردم بگفته کاربرا ک بهش اقتدار بدم بشه قهرمان دروغی برای پسرم اون چیکار کرد فقط دادمیزد کاش برم خارج برم یه جا ک دستت بهم نرسه خسته شدم ازهمتون  بدم میاد 

شوهر احمق من میدونه من کم خونم اونم شدید زانوم آسیب دیده بخاطر کار کردن بیرون زایمان  کردم بیمارستان دولتی ک هزاری هرج نکنه ولی اون فقط باحرفاش قلبمو تیک تیک میکنه

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

اگر گوشی ندادین دستش شاید تو مدرسه مشکلی داره و از چیزی ناراحته

نمیدونم 

خیلی میپرسم چیزی نمیگ  ترس داره از چشماش میفهمم

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

کی گفته قدیم همه شاد بودن بچه هاشون ؟ یک مشت مرد روانی که شوهر مادرهای خیلی از ماها شدن از کجا اومده ...

شوهرمن تو ی خانواده پرجمعیت بوده ک همیشه ازحسرت  ی شلوار توبچگیش میگ ک باباش کتکش زده 

بعد فرستادن سرکار تاتونستن دوشیدن 

مامانش همیشه میگ پسر وظیفه داره یخچال مادرشو پرکنه پول بده بدون اینک زنش بفهمه 

شوهرمن یک عصبی به تمام معناست