2777
2789
عنوان

پسرم یه حرفایی میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 105 پست
خدا نکنه عزیزم خانما لطفا رعایت کنید این بنده خدا چکار کنه نمیدونسته که قراره اینقدر زندگیش بد بشه ه ...

بخدا خودم حالم بده ک این وقت شب خوایم نبرده 

ب حرفاش فکر میکنم جیگرم خون میشه 

مگه همه اول زندگی پولدارن کم کم جمع میکنن من چ میدونستم قراره انقدر گرونی بشه 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

من جز مامانم کسیو ندارم بااون درددل نکنم دق میکنم چ میدونم بچه داره گوش میده داشت تلویزیون نگاه میکر ...

حالا سعی کن یکم بیشتر به شوهرت احترام بزاری اگه شده به ظاهر . با پسرت هم صحبت کن تا متوجه بشه اوضاع اونقدرا هم خراب نیست.

خونه دارید یا مستاجری؟ماشین دارید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اروم باش تو باید اول از همه خودت خوشحال باشی تا بچتم خوشحال بشه 

رابطه با شوهرت و خوب کن لطفا  بخاطر بچت 

سعی کن تا جایی که میشه تنش بوجود نیارید که عصبی بشه شرایط رو فراهم کن غذاش اماده باشع مثلا و … 

وقتی ارومه باهاش صحبت کن راجب کتک زدن مثلا 

از دیگران کمک بگیر 

خب وایسین مگه ضعیفین عرضه ندارین جلو کسی وایسین واسه ما شاخ شدین جرات دارین جلو بقیه رو بگیر که واست ...

چرا اینقد زبونت تند و تیزه عزیزم ما اینجا دعوا نداریم داریم نطراتمونو محترمانه میگیم حالا اینکه نظر شما برخلاف نظر منه دلیل نمیشه با تندی بیایم جواب طرفو بدیم سعی کن نظر بقیه رو بخونی و اگه برخلاف نطرته ازش رد بشی 

منم دخترم ۱۰ سالشه .بهش حق میدم وقتی شکایت میکنه.من دخترم یتیم‌هست.حتی قول دادم پیتزا واسس بخرم نتون ...

الهی بمیرم 

هم برای دخترت هم برای بچه ام

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

اینجوری نگومثلا من باردار بودم ک.شوهرم فوت‌شد.یهو بدبخت شدم

خدا رحمتش کنه 

انشالله خدا به همه کمک کنه تا بتونن زندگیشونو بسازن

خوبی حیوانات اینه که میدونی با چه حیوون کشنده ای طرفی ولی بدی بعضی آدما اینه که نمیدونی با چه نوع حیوونی طرفی (درخواست دوستی با مرد پذیرفته نمیشه)

چرا اینقد زبونت تند و تیزه عزیزم ما اینجا دعوا نداریم داریم نطراتمونو محترمانه میگیم حالا اینکه نظر ...

من کامنتای بقیه رو نمیخونم اینو هم تاپیک زدم میتونی بری بخونی چقد از کامنت خونا متنفرم 

با گرونی تا قد سال دیگه شاید نتونستی زندگی مرفه بسازی یعنی نباید بچه بیاریم فرض کن یه مرد نفهم گیرت ...

بله وقتی شرایطشو نداری نباید بچه بیاری فهمیدنش والا اینقدر سخت نیست

مرد نفهم گیرت افتاد طلاق بگیر فرار کن یکی دیگه رو بدبخت نکن

مشکل اینکه زنها میخوان ساده ترین و مثلا کم هزینه ترین راهها رو انتخاب کنن غافل از اینکه این راهی بظاهر محافظانه کارامه و بقول قدیمی ها سوختن و ساختن صدبرابر براشون گرونتر درمیاد

زنهایی میشناسم که از شوهرای درب داغونشون با بدبختی طلاق گرفتن دوباره ازدواج کردن با مردهای خیلی خیلی خیلی بهتر 

حالا سعی کن یکم بیشتر به شوهرت احترام بزاری اگه شده به ظاهر . با پسرت هم صحبت کن تا متوجه بشه اوضاع ...

خیلی میخوام سعی کنم نقش بازی کنم ولی نمیشه دلمو شکسته همش فحش همش نادیده گرفتن خانواده اش همه جا بدنامم کردن چون میخواستم جدا شم جلو جلو بد گفتن ک همه تقصیرات بیفته گردنم 

به ماشین قراضه

خانوووماااا ابن خانوم اومده میگه بچم مشکل داره راه حل بدین چیکار دارین به اینکه جرا بچه دار سده و به بقیه زندگیش بگین الان چیکار کنه بچش خوب بشه تو هرتاپبک دو سه نفر میان یه بحث دیگه میندازن وسط همه جی میره به حاشیه الان مادر بچه اگه ذهنش درگیر نبود نمیومد تاپیک بزنه شما میاین چهارتا مشکل دیگه میزارین وسط روان بدبخت بهم میریزه گناه داره بچه زاییده  کار خلافی که نکرده میگین جرا بچه دار شدی اه