2777
2789
عنوان

موهامو کوتاه کنم

38 بازدید | 5 پست

چند ماهه عمل چسبندگی روده داشتم و‌چن تغذیه م جوری بود که نمیشد همه چی خورد با توجه به شرایط روده هام  و محدود بود همه چی و دلایل دیگه من ریزش مو پیدا کردم و دکتر گفت چند ماه درگیری باهاش 

قرص هست برای جلوگیری از ریزش اما گرون در حد ۸ میلیون اینا ک من پولشو ندارم

از اینور همش تو دستم مشت مشت مو میاد عصبی میشم

خونه هم پر مو شده

می‌دونم کوتاه کنم بازم ریزش دارم اما دیگه اونموقغ کمتر میبینم حرص میخورم ضمن اینکه سنگینی از روی ریشه مو برداشته میشه اینجوری شاید کمتر کرد ریزش رو

موهامم مجعد هست فقط بهم موی لخت میاد که با این ریزش کراتین نمیتونم بکنم ( خودم کراتین کارم و مجانی برام دستیارم انجام میده ) هزینه ای نمیکنم اما بابت ریزش نمیتونم انجام بدم

الآنم موهام مجعد و بسیار زشت 

خلاصه اینکه همه اینا دلیل بر اینه که بخوام کوتاه کنم

کوتاه در حد خیلی کوتاه پیکسی 

و پسرونه

اما یه دلیل هم دارم اینکارو نکنم اونم اینکه  همسرم دوست نداره مو کوتاه

همینجوری هم روابط ج‌ ن س ی خوب نیست و سرد مزاجه

میترسم کوتاه کنم کلا منجمد بشه و ...

اما خب من خودم از لحاظ روانی اذیتم این حجم از مو رو میبینم ک هی می‌ریزه 

الان انواع ویتامین ها رو هم دارم میخورم و..

اما همینجوریه

شما بودید چیکار می‌کردید ؟؟!

من بودم پسرونه مبزدم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعدم رابطه جنسی هیچ ربطی به مو نداره

دوست نداره که نداره

سختیش واسه توعه تعیین تکلیفش واسه اونه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بعدم رابطه جنسی هیچ ربطی به مو ندارهدوست نداره که ندارهسختیش واسه توعه تعیین تکلیفش واسه اونه؟

نه نگفت نکن گفت برو کوتاه کن اما یه جوری گفت مشخص بود ناراحته 

ولی من مجبورم خیلی از لحاظ روانی حالم بد میشه موهامو میبینم که مشت مشت میاد تو دستم 

نه نگفت نکن گفت برو کوتاه کن اما یه جوری گفت مشخص بود ناراحته ولی من مجبورم خیلی از لحاظ روانی حالم ...

ناراحت شه

وفتی لازمه یه کاریو بکنی ناراحتیش مطرح نیست