2777
2789

بچه ها طرف آدم داخل خونمونه کلافه شدم بعضیا اعصاب آدمو میرینن . اینی ک میگم دامادمونه یعنی شوهر خواهرم 

تو اینستاگرام منو فالو داره یعنی ی چند وقته تازه نصب کرده 

بچه ها از وقتی ک نصب کرده منو ک اونجا فالو داره من هر کیو آشنا تا آشنا لایک کنم یا طرف مقابل منو لایک کنه . .میاد مثلا پست ک میزارم اگه کسیو اون بشناسه ک منو لایک کرده مثلا من سه چهار تا پسر رو فالو دارم تقریباً میشناسم خب من ک پست می‌زارم اونام لایکم میکنن . 

این بعد میاد لایکای منو میپاد بعد می‌ره با خواهرم دعوا مرافه میگیره ک چرا فلانی .خواهرتو لایک کرده یا چرا خواهرت فلان کسو فالو داره کیو لایک کرده 

.. موندم خدایا چرا هر چی گوه خوره تو نصیب زندگی من میکنی آخه ب تو چ 

خواهرم بهش میگه اون برای خودش دختره مجرده سنش کمه حالا هر کیو تو مجازی میبینه دوس داره یا لایک کنه یا نکنه آخه ب تو چ ربطی داره تو چرا جوش میزنی تو اونو چیکار داری 

بچه ها بخدا بابای من بهم گیر نمیده اذیت نمیکنه با اینکه بابامم تو اینستاگرام هست ولی ندیدم تو این چیزا بهم گیر بده الکی بابای من ب من حرفی نمیزنه بعد تو کی باشی ی مرد غریبه ی پسر غریبه ک واسه من تعیین تکلیف می‌کنی 

من چی کنم چی نکنم 

چیکار کنم بچه ها الکی  اعصاب آدمو خورد میکنن چجوری رفتار کنم چی بگم

خب بلاکش کن مگه کار داره

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

خب بلاکش کن مگه کار داره

ببین طبیعیه پشت گوشی ک دارم برات کامنت می‌نویسم منو نشناسی ولی خدا منو می‌شناسه مامانم منو میشناسه آدم خانواده داری هستم درس میخونم دانشجوام آدم رفیق باز و کافه باز و قلیون و سیگاری بازی ب هیچ عنوان نیستم بزرگتر هم بالاسرم هست آزاد هستم محدودیت ندارم ولی  واسه خودم زندگیم شخصیتم چهار چوب دارم برای همشون ارزش قائلم . 

من اگه میخواستم آدم دور از جون وضع خرابی بودم یا میخواستم سمت خلاف برم همون سالهای قبل اینکه تو با خواهرم ازدواج کنی همون موقعها من راه کج رو شروع میکردم نه اینکه الان وایستم ک توعه داماد اولی خونه بیای واسه منه خواهر زن ک همسن خواهر کوچیکتم واسه من تعیین تکلیف کنی تو فضای مجازی من چ گو.هی میخورم . گو.هی نمی‌خورم ی لایک ضرر و آسیبی ب کسی نمیزنه خیلی خیلی معذرت می‌خوام نرفتم .ب همشون ..ن.دادم ک دفتر و دمبک پشت سر من درست میکنی باشه ناراحتی منو آنفالو کن نبین منو .همین ک خودم عقلشو دارم ک حرکت خلاف شرع انجام ندادم همین کافیه . آخه می‌دونی چیه آدم از این میسوزه بابای من ب من حرفی نمیزنه آخه تو چی زر میزنی این وسط 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین طبیعیه پشت گوشی ک دارم برات کامنت می‌نویسم منو نشناسی ولی خدا منو می‌شناسه مامانم منو میشناسه آ ...

عزیزم کی به تو گفته که این چیزا رو هستی ؟ انقدر باید به خودت مطمئن باشی که لازم نباشه خودتو برای دیگران توجیه کنی 

اینکه مجازیه اما هیچوقت هیچوقت برای اثبات خودت همچین بیوگرافی به دیگران نده ، بذار هر فکری میکنن بکنن 

چرا بهت فشار میاد ؟ مگه تو کار اشتباهی انجام دادی اونی که باید در خودش تفکر کنه دامادتونه 

تو فقط باید بلاکش کنی یا اگه نمیخوای بلاکش کنی از فالوورات حذفش کن 

اگر ازت پرسیدن چرا چیشد پیجت چرا نیس ، بهشون بگو پیجم خصوصیه فقط خانوما میتونن فالوم داشته باشن 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

عزیزم کی به تو گفته که این چیزا رو هستی ؟ انقدر باید به خودت مطمئن باشی که لازم نباشه خودتو برای دیگ ...

والا قشنگ جان بیوگرافی ندادم فقط ی چندتا ویژگی رو گفتم در مورد شخصیت ک چون حرف از همین موضوعات شد اعصابم خورد شد ک اینجا تاپیک گذاشتم توام باشی حالت ب هم میخوره از اینکه یکی بهش هیچی ک ربط نداره برات تعیین تکلیف کنه 

والا قشنگ جان بیوگرافی ندادم فقط ی چندتا ویژگی رو گفتم در مورد شخصیت ک چون حرف از همین موضوعات شد اع ...

قطعا منم در زندگی با همچین ادمایی رو به رو شدم اما چکار میشه کرد ؟ ما که مسئول بیشعوری دیگران نیستیم 

اعصاب خودتو بخاطر اون خورد نکن نا دیده‌ش بگیر تا خسته بشه