2777
2789
عنوان

نظرتون راجب ناخن کار شدن چیه چ لاینی برم بالاخره

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 107 پست
اینکه حرومه کی تعیین کرده؟🤔😐😐😐🤦🏽‍♀️منی که دارم میرم ناخن بکارم میدونم وضو و غسلم درست نیست و ب ...

لطفا مودب باش داریم تبادل نظر میکنیم حتی اگر مخالف باشیم باید انسانی برخورد کنیم

من با علم خودم میرم پول میدم به یه نفر که بیاد منو بکشه ایا چون خودم دارم انجام میدم کشتن خودم کار خوبیه؟

برو همین ناخن چون هم هزینه کمتری میشه هم مدام در گردش هست کارت خوب باشه مشتری ثابت میگیری که هرماه م ...

هزینش ک اتفاقا زیاده

کلی متریال میخواد

ولی میترسم مشتری نداشه باشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر دنبال یه حرفه پرطرفدار و با درآمد هستی که زیاد هزینه نداشته باشه، ناخن‌کار شدن می‌تونه انتخاب خوبی باشه. توی شهر کوچیک هم می‌تونی کار پیدا کنی چون همیشه نیاز به خدمات ناخن هست. پیشنهاد می‌کنم بیشتر به یادگیری مهارت‌های جدید و متفاوت توجه کنی تا بتونی از بقیه تمایز پیدا کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

نظرمو ميگم بدون توهين به هيچكس. چون كاشت ناخن مانع قبول شدن وضو و غسل ميشه،ميگن درامدش حلال نيست. اگ ...

عجب 

با زحمت و تلاش خودش پول درمیاره حرومه؟

اونایی چندین ساله حق ملتو خوردن حلاله؟

اگه حلال حروم اینه ریدم توش 

بره تن فروشی کنه حلالع؟

واقعیت از نظر شما البتهقرار نیست چون این نظر شماست حتما درست باشهدیگه هم جایی تکرار نکنین چون توهین ...

عزیزم هیچ توهینی نداشت حرفشون و از نظر من هم شغلی که مانع ارتباط صحیح با خالق بشه شغل دوست داشتنی نیست. 

منم برا عید رفتم ژلیش هم ناخنام نابود شدن هم دیگه هیچ غسل و نمازی به دلم نبود. 

در ضمن ناخن کاشتن برای سلامتی هم مضره چون هم اشعه ی داخل دستگاه به ناخن میخوره هم ناخن به شدت آسیب پذیر و مستعد رشد قارچ و عفونت میشه. 

اینکه درصد زیادی این کارو میکنن دلیل نمیشه کار درستی باشه. 

هزار نفر میپرن تو چاه دلیل نمیشه هزار و یکمین نفر هم این کارو انجام بده. 

ماشالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم. هر لحظه خدا را شکر. 

منم میگم ناخن نرو 

یه گوشه ببره صدتا مریضی و ...

همون رنگ و لایت و ...یاد بگیر 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

لطفا مودب باش داریم تبادل نظر میکنیم حتی اگر مخالف باشیم باید انسانی برخورد کنیممن با علم خودم میرم ...

اگه اینجوریه حق الناس تموم جوونای الان به گردن نسلای قبله که با دستای خودشون کارهایی کردن الان ما بدبخت شدیم 

هر کس از مامانش قهر می کنه می خواد مژه یا ناخن بکارهاغلب هیچ کس ار این راه شغل طولانی و ماندگار پیدا ...

توهین نکن ناخن کاری مثل بقیه حرفه ها به مهارت و هنره اون ادماهم وقت میذارن هزینه میکنن زحمت میکشن ناخن کار مبشن همینجوری ک کسی ناخن کار نمیشه! سخته مراحلش طولانیه باید ظریف کار و پرحوصله و دقیق باشه بتید هنر دست داشته باشه اگر طراحی هم کار کنه ک دیگه هنرش بینظیره

کوتاهی کراتین رنگ مو شنیون

کوتاهی ک کاری نداره همه ارایشگرا بلدن

ی دلم با رنگ موعه ی دلم با ناخن

موندم وسططط

نمیدونم چ غلطی کنم

شینیون اول گفتم ولی حس میکنم بلد باشب ولی میکاپ بلد نباشی فایده ای نداره

هزینش ک اتفاقا زیادهکلی متریال میخوادولی میترسم مشتری نداشه باشم

اولاش که باید بری وردست کسی تا چندماه چون تا دستت تو سوهان کشی راه بیفته زمان میبره یکی دوسال اول به مشتری فکر نکن 

من اون زمانا که میکاشتم هزارتا ناخن کار عوض کردم چون یکی کج سوهان میکشید یکی ضخیم میکاشت یکی جوری میکاشت سریع لب پر میشد 

کار خوب خودش تبلیغه برات 

وقتی با یه جمله زوزه ی کفتارا بلند میشه😁🤸مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال

عزیزم هیچ توهینی نداشت حرفشون و از نظر من هم شغلی که مانع ارتباط صحیح با خالق بشه شغل دوست داشتنی نی ...

مگه من گفتم کار درستیه؟

من اصلا در جایگاهی نیستم بخوام در مورد مسائل خصوصی و علایق مردم نظر بدم

کاش همه مثل من فکر میکردن و هرجایی هر حرفیو نمیزدن

تو جامعه ای که تورم بیداد میکنه یه دختر هم داره تلاش میکنه از پس خودش بربیاد اینجوری دلسرد نکنین

خدارو خوش نمیاد

هزینشم زیاده مثلا هزینه ی مواد و لاک ژلا اگه بخوای برند خوبی بگیری ولی اگه به درامد بیفتی عالیه من پ ...

از کجا بدونم هزینه لاک ژل اینا چقدره

اگ شروع کنم باید خیلی قیمت پایین کارکنم 

نپری بهم براخودت میگمدرامد ناخونکار برکت نداره

نظرتون راجع به برکت درآمد کارمندها چیه؟

مثلا کارمندی که وقتی میری کنار میزش؛ حتی سرشو بالا نمیاره از توی گوشی تا جوابتو بده!

کارمند بعضی اداره ها که تا پول ندی واست کار نمیکنه!

کارمندی که واسه یه امضا چندین روز طرف رو معطل میکنه و کار انجام نمیده!

کارمندی که به واسطه سمت ریاست؛ تمام فک و فامیل خودش رو سرکار میاره و بقیه رو جابجا میکنه!

کارمندی که از صبح تا ظهر ۱ ساعت هم مفید کار نمیکنه.

یا حتی معلم ها؛ معلمی که سرکار طوری درس میده که بچه رو مجبور بشی کلاس خصوصی پیش خودش ببری.

راجع به مشاغل آزاد چه نظری دارین؟ اونی که بیشتر از حد مجاز سود روی جنس میکشه! اونی که کم فروشی میکنه و مردم متوجه نمیشن!

و خیلیای دیگه.....

پول ناخن کار برکت نداره؛ بعد پول اینهمه آدم مشکل‌دار توی جامعه برکت داره!؟