یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واقعیت از نظر شما البتهقرار نیست چون این نظر شماست حتما درست باشهدیگه هم جایی تکرار نکنین چون توهین ...
اون دوستمون که گفت مغز زنگ زده حرفش توهین نبود؟
چرا تو تاپیکا نظر کسانیکه مبنای مذهبی داشته میشه به شدت تحقیر میشن؟مگه اونا ادم نیستن؟مگه اونا دل ندارن؟مگه دلشون نمیخاد اظهار نظر کنن؟طبیعیه که تو هر تاپیکی همه باهم موافق نباشن اما چرا نسبت به اوکیکه مذهبیه نظراتش گارد داریم وحتما باید مخالفتمونو بهش ابراز کنیم؟بقیه نظرات اگه مخالف هم یاشیم چون مذهبی نیس گارد نداریم؟میشه به عنوان هموطن ازت بخوام در گوردش فکر کنی؟چرا همه نباید نظر بدن؟
یکی از دوستام سالنی ک کار میکرد سعادت آباد بود دو سال پیش شب عید ۵۰ میلیون درآمدش بود....
یا اونیکی خونه ش وسط شهره اما برای کار میره نیاوران.
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی