2777
2789
عنوان

نظرتون راجب ناخن کار شدن چیه چ لاینی برم بالاخره

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 107 پست
نپری بهم براخودت میگمدرامد ناخونکار برکت نداره

ای جو ها رو‌ ندین لطفا کار سخت و پر زحمتیه بعد از مدتی همه از ناحیه دست و‌ شونه و‌کمر آسیب میبینن حالا اینکه چندتا ملا اومدن حرف مفت زدن درمورد کاشت ناخن ما نباید چشم بسته از اون پیرهای بیسواد تبعیت کنیم! من خودم کاشت ناخن انجام نمیدم و اصلا دوست ندارم و بنظرم اسیب ب ناخنه اما نباید بگیم پولش برکت نداره یا حرامه یا کثیفه!!!

من خودم مدتیه تو فکرشم برم یاد بگیرم بعنوان یه هنر و یه مهارت زیبایی  همه جای دنیا طرفدار داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کس از مامانش قهر می کنه می خواد مژه یا ناخن بکاره

اغلب هیچ کس ار این راه شغل طولانی و ماندگار پیدا نمی کنه

باید کاری یاد بگیری که بین 6 ماه تا یکسال آمورش بخواد

و گرنه حتما کارن نمی گیره.

واقعیت از نظر شما البتهقرار نیست چون این نظر شماست حتما درست باشهدیگه هم جایی تکرار نکنین چون توهین ...

اولا كه توهين نيست. حرف كاملا شرعي هست. 

كسي هم كه نخواد قبول كنه خودش ميدونه ديگه. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

خب حرومه اگر کسی براش اهمیت داشته باشه حلال وحروم گوش میکنه اگر نه گوش نمیکنهبند ه خدا حکم فقهی گفت ...

اینکه حرومه کی تعیین کرده؟🤔😐😐😐🤦🏽‍♀️

منی که دارم میرم ناخن بکارم میدونم وضو و غسلم درست نیست و به علم این موضوع میرم بازم ناخن میکارم

چه ربطی به ناخن کار داره؟

جمع کنین تورو خدا

اینکه حرومه کی تعیین کرده؟🤔😐😐😐🤦🏽‍♀️منی که دارم میرم ناخن بکارم میدونم وضو و غسلم درست نیست و ب ...

تو ميدوني مشروب حرومه. ميري ميخري. الان درامد اوم مشروب فروش حلاله؟يا اينكه به اون ربطي نداره؟

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

تو ناخن کاری خیلی باید دستت راه افتاده باشه که مشتریات زیاد بشه 

وقتی با یه جمله زوزه ی کفتارا بلند میشه😁🤸مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال

اینکه حرومه کی تعیین کرده؟🤔😐😐😐🤦🏽‍♀️منی که دارم میرم ناخن بکارم میدونم وضو و غسلم درست نیست و ب ...

دقیقا چ ربطی ب ناخنکار داره

شاید طرف ن نماز میخونه ن ب غسل اعتقادی داره ب کسی مربوط نیس

مژه و لاین ابرو 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

نظرمو ميگم بدون توهين به هيچكس. چون كاشت ناخن مانع قبول شدن وضو و غسل ميشه،ميگن درامدش حلال نيست. اگ ...

کاشت ناخن مانع قبولی غسل و وضو‌نیست، اخوندها گفتن تا جلوی زیبایی خانمها رو بگیرن! چیزی ک به عضوی از بدن چسبیده باشه و جداکردنش سخت باشه برای غسل و وضو مشکلی ایجاد نمیکنه ناخن هم همینه برای جدا کردن باید ریمو بشه پس عملا قابل جدا کردن نیست! درنتیجه هم غسلش درسته هم وضوش

داری علنا میگی درآمدشون حرامهبعد میگی بدون توهین به هیچکس؟😐😐😐😐😐😐😐😐

خبر ندارن همین ناخونکار در روزی حداقل سه چهار تومن در میارن شما فکر کن کمرت و چشاتو کور کنی واسه کارت یکی که هیچی نمی‌فهمه بیاد بگه عزیزم برکت نداره فلان ندارم ولشون کن

یوخ یوخ یوخ