ای جو ها رو ندین لطفا کار سخت و پر زحمتیه بعد از مدتی همه از ناحیه دست و شونه وکمر آسیب میبینن حالا اینکه چندتا ملا اومدن حرف مفت زدن درمورد کاشت ناخن ما نباید چشم بسته از اون پیرهای بیسواد تبعیت کنیم! من خودم کاشت ناخن انجام نمیدم و اصلا دوست ندارم و بنظرم اسیب ب ناخنه اما نباید بگیم پولش برکت نداره یا حرامه یا کثیفه!!!
من خودم مدتیه تو فکرشم برم یاد بگیرم بعنوان یه هنر و یه مهارت زیبایی همه جای دنیا طرفدار داره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎
نظرمو ميگم بدون توهين به هيچكس. چون كاشت ناخن مانع قبول شدن وضو و غسل ميشه،ميگن درامدش حلال نيست. اگ ...
کاشت ناخن مانع قبولی غسل و وضونیست، اخوندها گفتن تا جلوی زیبایی خانمها رو بگیرن! چیزی ک به عضوی از بدن چسبیده باشه و جداکردنش سخت باشه برای غسل و وضو مشکلی ایجاد نمیکنه ناخن هم همینه برای جدا کردن باید ریمو بشه پس عملا قابل جدا کردن نیست! درنتیجه هم غسلش درسته هم وضوش
داری علنا میگی درآمدشون حرامهبعد میگی بدون توهین به هیچکس؟😐😐😐😐😐😐😐😐
خبر ندارن همین ناخونکار در روزی حداقل سه چهار تومن در میارن شما فکر کن کمرت و چشاتو کور کنی واسه کارت یکی که هیچی نمیفهمه بیاد بگه عزیزم برکت نداره فلان ندارم ولشون کن