سه تا بادمجون بزرگ رو پوست بگیرین ورق ورق کنین نمک بزنین تلخیش بره و سرخشون کنین و بذارین کنار ، یه پیاز بزرگو خلالی کنین و پیاز داغ درست کنین و ادویه بزنید و بعدش ۵ تا گوجه پوست گرفته رو حلقه کنین و به پیاز داغ اضافه کنین و بزارین خوب باهم سرخ شن ، حالا بادمجونای سرخ شده رو اضاف کنین و یه نصفه استکان آب جوش بریزین و درشو ببندید شعله رو هم خییییلی کم کنین و اجازه بدین طعماشون به خورد هم برن و آبش کامل کشیده شه ، میتونین هم با نون بربری و سبزی بخورین هم با پلو ... ببین خیلی خوشمزس اگه بادمجون دوس داری
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
خانما میشه ازتون یه نظر بخوام به یه دلایلی نمی تونم تاپیک بزنم
جونم
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂