سه تا بادمجون بزرگ رو پوست بگیرین ورق ورق کنین نمک بزنین تلخیش بره و سرخشون کنین و بذارین کنار ، یه پیاز بزرگو خلالی کنین و پیاز داغ درست کنین و ادویه بزنید و بعدش ۵ تا گوجه پوست گرفته رو حلقه کنین و به پیاز داغ اضافه کنین و بزارین خوب باهم سرخ شن ، حالا بادمجونای سرخ شده رو اضاف کنین و یه نصفه استکان آب جوش بریزین و درشو ببندید شعله رو هم خییییلی کم کنین و اجازه بدین طعماشون به خورد هم برن و آبش کامل کشیده شه ، میتونین هم با نون بربری و سبزی بخورین هم با پلو ... ببین خیلی خوشمزس اگه بادمجون دوس داری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانما میشه ازتون یه نظر بخوام به یه دلایلی نمی تونم تاپیک بزنم
جونم
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂