2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون یا شوهرتون توی گذشته🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 14644 بازدید | 436 پست
هزینه ازمایشش چقدره ؟باهاس رابط دهانی داشتم تو گلوم جوش حالت زده صب قراره برم دندون پزشکی چک‌کنم خیل ...

تو اینترنت نوشته بین 1.500 تا 2 میلیون 

به امید خدا چیزی نیست 

دفترچه بیمه هم ببره بین کم نمیکنه

عسل خانم هستم 🥳

چقدر دلم میخواست الان تو کنارم بودی چقدر حرفات درسته

عزیزدلم🫂 خوب فکر کن عزیزم بدنت جسمت سلامتیت بزرگترین نعمتی هس که خدا بهت داده ازش مراقبت کن.خدا مثل ما بندها نیس،توبه کننده هارو دوست داره.ازش بخواه اول توبه کنه وبعد به احترام علاقه یی که بینتون هست آزمایش بدید ان شاءالله که هیچکدومتون بیماری ندارید و خدا هم توبه شو می پذیره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلی راستش اینکه میگن رابطه قبل ازدواج همسرم به من ربطی ندارع رو اصلااا قبول ندارم

به هر حال نشون داده اگه شرایطش باشه میتونه خیانت کنه من نمیتونم کنار بیام

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

نه قبول نمیکنم 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

گلی راستش اینکه میگن رابطه قبل ازدواج همسرم به من ربطی ندارع رو اصلااا قبول ندارمبه هر حال نشون داده ...

دقیقا اصلا آدم حاصل از اشتباههات تجربه های گذشته ساخته گذشتشه چطور ربطی نداره . 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

خیلیی شباهت داشت

عزیزم‌منم‌توگلوم‌جوش‌های‌‌قرمزدارم‌‌بانورگوشی‌دیده میشه‌‌‌

بردم‌دکترنشون‌دادم‌‌گفت‌‌چیزی‌نیست‌ازبافت‌گلوئه

ریطی‌به‌زگیل‌نداره‌

راستش‌من‌خیلی‌ترسیده‌بودم‌‌

الانم‌هست‌وقتی‌سرمامیخورم‌سفیدمیشه‌

نه هیچ موقع با همچنین آدمی معاشرت عادی هم نمی کنم چه برسه ازدواج 

یکی از اولویت‌های ازدواجم این بود که طرف مرد سالم و اهلی باشه خداروشکر از انتخابم راضی

گذشته آدما ذات و هویتشون نشون میده

شاید برا خانمی که ضعیفه یا خودش همچنین گذشته ای داشته مهم نباشه ولی من یکی نه برام مهمه و هست

هر چی تو گذشته باشه الان هم همون روند داره

مردی که نتونه رو خودش کنترل داشته باشه هر چیزی تجربه کنه گزینه مناسب زندگی مشترک نیست

نتیجه بی بندوباری بیماری مقاربتی و خیانت و آشفتگی زندگی مشترکه

اونی که بیشتر دیده کمتر نمایش میده🤞🏻

در تعجبم بعضی کاربرا میگن چرا بهت گفته

نباید می گفت؟

یعنی شما همینجوری بدون شناخت از طرف و گذشتش و خانواده بله میدین وارد زندگی مشترک میشین؟

بعد ازدواج شروع می کنید وای چرا اینطور شد چرا شوهرم اینطوریه چرا من بدبختم شانس ندارم و...

خوبه گفته استارتر هم اگه دختر قوی باشه کنار میکشه از این رابطه 

مخصوصا که از نظر جسمی حس می‌کنه مشکلی براش پیش اومده 

باید اینو بدونید مردانی که مجردی رابطه دارند اکثرشون با خانمای بیمار رابطه جنسی برقرار می کنند یا رابطه جنسی مقعدی با دوست دخترشون دارند که این باعث انتقال عفونت و بیماریهای طرف به همسر آیندش میشه و نازایی هزاران مشکل پیش میاره

اونی که بیشتر دیده کمتر نمایش میده🤞🏻
تو اینترنت نوشته بین 1.500 تا 2 میلیون به امید خدا چیزی نیست دفترچه بیمه هم ببره بین کم نمیکنه

باشه گلم حتما باید همین کارو کنم خیلی نگرانم

میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀

عزیزدلم🫂 خوب فکر کن عزیزم بدنت جسمت سلامتیت بزرگترین نعمتی هس که خدا بهت داده ازش مراقبت کن.خدا مثل ...

توبه برای چی اخه؟؟

واقعا سلامتی یه تاج بزرگه رو سرمون تا وقتی از دستش ندیم قدرشو نمیدونیم 

شوهرت اشتباه کرده که گذشته شو بهت گفتهشاید اگه گذشته شو نمیفهمیدین راحت به زندگی ادامه می دادین

گفت خودم عذاب وجدان میگیرم نگم بهت