2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون یا شوهرتون توی گذشته🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 14644 بازدید | 436 پست

اصلا مهم نیس 

تو زندگی خودم اتفاق افتاد برادر شوهر من مجردی خوبی نداشت الان قشنگ داره زندگیشو می‌کنه شوهر عوضی من تو مجردی سربه زیر نماز خون من اولین زنی بودم که دستش بهم میخورد بعد از ازدواج تمام عقدهاش سر باز کرده که کار کار کرد با یه بچه منو بدبخت کرد

حالا چرا تعریف کرده اح

چون میگفتم خودم بهت میکم بعدا نفهمی خودت ازم ناراحت بشی و من دوستت دارم ثابتم کرده

میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ببخشید یه عده عین توالت عمومی سیار به همه خدمت دادن و موقع ازدواج دنبال همسر پاک و آفتاب مهتاب ندیده هستن. پاکی چه قبل و چه بعد ازدواج برام مهمه. مردی که قبل ازدواج رابطه غیر اخلاقی داشته الانم جمع کنه بره با یکی مثل خودش ازدواج کنه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
نه کنار نمیام وبرای همینم بدنبال کسی بودن که گذشته اینجوری نداشته باشه

اخه الان همه ی پسدا رابطه دارن

من با کسی تو رابطه نیستماما دوست دارم با کسی باشم که قبد از من این تجربل رو داشته باشه و براش تازگی ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

دیگه از هم جنس بازی چی بدتر ؟؟ دختر باز بوده ، هم جنس باز هم بوده ، نکنه ...😱

منم خیلی میترسم 

ازمایش زیگیل چطوریه چقدر هزینشه؟؟؟

اخه الان همه ی پسدا رابطه دارن

همه اینطور نیستند. جمع نبندین. خیلی از دختر و پسرها تو این دوران سخت هنوزم پاک زندگی میکنن

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
منتظر همچین پسری باش حتما پیدا میشه..🤣🤣😂😂😂😂

پیداش کردم خداراشکر ۱۹ساله که باهمیم 🥰

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️