2777
2789
عنوان

شوهرم حتی به من چادری هم گیر میده

| مشاهده متن کامل بحث + 3280 بازدید | 136 پست
بعدشم حالا چون چادری هستی دلیل نمیشه شوهرت بی غیرت بشه. دور از جونش. ادم بعد مدتی حساسیت همسرشو متو ...

عزیزم سوال منو جواب میدی؟ 

من وقتی میرم پیش نامزدم وقتایی ک تو روستا هستیم با لباس خونه مثلا تک پوش آستین بلند و شلوار خونه میپوشم با چادر بعد وقتی میرم میگه نپوش اینارو نمیدونم بلند بپوش 

البته تو شهر شیک و مرتب میرم پیشش بدون چادر و کوتاه .

بنظرت از این به بعد لباس خوبامو بپوشم برم ؟ وقتایی ک چادر میپوشم منظورمه .

خانومی کُن و صَبرکن بازَم...🩶𝐕𝐢𝐝𝐚シ︎🦋اسم کاربریم آخرش نوشتم pvاین صرفا بخاطر این بود ک اسم کاربریم تایید بشه ،به این منظور نیست که درخواست دوستی قبول میکنم 💜لطفا درخواست ندید      ._.     مرحبا خوب دلـــ❤ــــم را به نگاهی بردی ،قبل تو هیچکسـی عرضه این کار،نداشتˢ💜

نه گلم چادر میزبان خیلی خوشگلیهخدا تومن پول خورده انواع و اقسام چادر دارم ولی برا بچه بغل کردن و پار ...

جلابیب اصل هم خوبه ها. برای بچه دار جماعت عالیه. 

حتی روسری میتونی سر نکنی ولی با جلابیب حجابت کامل رعایت بشه. گلو و گردن اصلا دیده نشه. 

یا همه چادرها امکان دوختن زیپ دارن. اگر چادر مشکی استین دار داری،  یه زیپ جلوش بدوز. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا بهتره براتون. بعضی کارها مردونه هستشمثل همین تعمیرگاه و کارواش بردن. بذارید اقایون انجام بدن ...

😁😁😁من خودم باید بشورم تو خونه چون خودش بیشتر وقتا سر کاره سالی یه بار اونم چطور بشه خودش بشوره

عزیزم سوال منو جواب میدی؟ من وقتی میرم پیش نامزدم وقتایی ک تو روستا هستیم با لباس خونه مثلا تک پوش آ ...

توکوچه اینجوری رویت میشی یا تو خونه شون؟ با شلوار خونگی و بلوز استین دار؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

کار به هیچی ندارم

اخه چادر رنگی؟؟؟؟؟؟؟ 

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

من که اصلا نمیزاره شوهرم ،با اینکه چادری هم نیستم ولی مجرد که بودم اینقدر خوشم میومد مثلا تا دم در ب ...

عزیزم بعضی از عزیزان دوست پسرشون روشون حساس هست ذوق میکنن و اینو میذارن به پای دوست داشتن و تعلق خاطر بعد وقتی طرف همسرش روش حساس هست بد میدونن و میگن جلوش کوتاه نیا 

منم به عنوان یک زن روی لباس و پوشش همسرم حساس هستم و از حریم خودم و همسرم و فرزندانم حفاظت میکنم

خب بنظرتون زشت بود؟والا تو پارک محل کم ندیدم این جوری ، حتی جلف تر بپوشن

اخه بحث جلف بودن نیست

چادر رنگی خیلی ضایع س 

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن