2777
2789
عنوان

شوهرم حتی به من چادری هم گیر میده

| مشاهده متن کامل بحث + 3280 بازدید | 136 پست
دخترا من نمیگم حق با شوهرم نیستبله حق داره و نگران شده و شاید کار من اشتباه بودهولی اگه اون حق داره ...

بعد ی بچه یادت افتاده این چیزا؟ بعدم کی با چادر گل گلی میره پارک ؟ زن حبیب هم اینجوری نمیپوشه

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

دخترا من نمیگم حق با شوهرم نیستبله حق داره و نگران شده و شاید کار من اشتباه بودهولی اگه اون حق داره ...

حق با شماست عزیزم منم شوهرم بم گیر میده با اینکه چادری ام میگه چرا مانتو جلوبازه یا کوتاه ولی بهش محل نمیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من از شرایط پارک محلتون خبر ندارم ولی شاید واقعا محیطش مناسب نبوده و واقعا نمیشه منکر شد ...

من که اصلا نمیزاره شوهرم ،با اینکه چادری هم نیستم ولی مجرد که بودم اینقدر خوشم میومد مثلا تا دم در با همسایه دوستم یهو صحبت میکردیم میپوشیدم، شوهرم مثلا رو ی چیزای اینجوری حساس میشه درک نمیکنم ،یا مثلا دامن اصلا چه بلند چه کوتاه خوشش نمیاد ،ساپورت تنگ رو مشکلی نداره ولی رو دامن حساسه ،یا نمیدونم چیزای دیگه 

چه بدونم والا با اینا هم گیر افتادیم 😁

جیگر مگ پیرزنی چادر گل گلی پوشیدی رفتی تو محلهقشنگ جیب شوهرتو بزن برو چنتا چادر مش‌کی سبک بخر استین ...

نه گلم 

چادر میزبان خیلی خوشگلیه

خدا تومن پول خورده 

انواع و اقسام چادر دارم 

ولی برا بچه بغل کردن و پارک بردن با همین دوتا راحتم که جلوش بسته ست 

یکی به من بگه چیکار کنم شوهرم انقدر گیر نده چادری باشلطفا نگین باهاش منطقی صحبت کن هزاربار صحبت کردم ...

چرا کسی که جهان بینی و‌نگاهش به زندگی با شما یکی نبود و انتخاب کردی؟ 

الان یا باید مطابق میلش باشی یا باهاش بجنگی اگه حرف منطقی فایده نداره روش راه سومی نداره

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
ولله چی بگم میگه دوست ندارم با اینکه من خانم چادری هستم و دیگه سن و سالی ازمن گذشته

اتفاقا بهتره براتون. 

بعضی کارها مردونه هستش

مثل همین تعمیرگاه و کارواش بردن. 

بذارید اقایون انجام بدن و شما هم شیک و مجلسی برید و بیایید. 

حس خانومانه بهتری داره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نمیدونم چ اصراریه خانما بضیاشون اومدن گیر دادن ک چادرتو بزا کنار 

حالا اگ ی چادری بگه چادر انتخاب برتره میان میگن سعی نکن بقیه رو عین خودت کنی پس شماها عم سعی نکنین 

این انتخاب خودش بوده 

«اجازه»؟؟ این انتخاب شما بوده کسی که در کنارتون هست بجای هم سر بودن نقش والد رو بازی کنه بزاتون و در ...

به نظرت چیکار میکردم دعوا دادگاه طلاق تو که خبر زندگی من و نداری پس راحت قضاوت نکن من خیلییییییی تلاش کردم ولی نشد  بهش گفتم ولله آدم خودش باید خوب باشه  گفت نه من خوشم نمییاد 

منم شوهرم گیر میداد یعدفه موقع زایمان تو بیمارستان قایمش کردم گفتم گم شد تو بیمارستان دیگه مانتو پوش ...

خیلی گیر بود رو چادر؟ شوهر من همیشه میگه چادر بپوش فقط یه شب گذاشت مانتویی باشم که شب تولدم بود مانتوم مشکی لش بود شلوارمم نیم بگ😢

تو رو دوست داره.براش مهمی.

من خیلی غیرت مرد رو دوست دارم.

لباسها رو جمع کن و زندگیت رو با این چیزا تلخ نکن.

لبخند بزن و از زندگیت لذت ببر

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است.