2777
2789

بچها مامان من اخلاق بدی داره بخدا حرف همینجوری میزنه اصلا متوجه نیست حرفش زشته. من باردارم خب اونروز بوی پیاز میومد من گفتم نمیدونم کی سرخ کرده. حالا رفته ب همسایمون گفته اونم امشب منو دید وبهم گفت اره صدات زدم میخاستم بدم بهت نشنیدی . حالا الکی میگفت فکرکنم. ولی امشب ی کاسه خورشت اورد دم خونه وای میخاستم آب بشم از خجالت 😥😥😥 اخه چرا مامانم اینجوریههههه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زشته کارش ولی اشکال نداره

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

وا

دیگه پیاز چیه  خودش سرخ میکرد واست 😒

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️