2777
2789
عنوان

بعد زایمان رفتین خونه مامانتون یا خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 41 پست

خواهرم چهل روز خونه پدرم بود البته بنا به دلایلی 

ولی من نمیرم مادرشوهر هرچی میخواد زر مفت بزنه مگه بچه رو از خونه بابام اوردم که برم اونجا جمعش کنم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خونه ی خودم.

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه مامانم،بارداریم به خونه خودم ویار داشتم ۷ماه رفتم خونه مامانم موندم بچمم بدنیا اومد ۴۰روز هم همونجا موندم و وقتی ام برگشتم خونه خودم چشمت روز بد نبینه بچم بی قراری میکرد و جیغ میکشید مجبور شدم باز برگردم خونه مامانم و چند ماه هم باز موندم همونجا

خونه خودمون رفتم چون مادرشوهرم و خانواده همسرم از این مدل اخلاقا ندارن البته اگر هم میداشتن مهم نبود ...

خاک تو سره همچین خانواده ها شوهری که اینقد شعور ندارن حداقل درمان نیستن درد هم نباشن من ی ی مادر شوهر دارم رو به قبله میشینه سجده به شیطان میکنه دیگ از دستش عاصی شدم

خونه مامانم،بارداریم به خونه خودم ویار داشتم ۷ماه رفتم خونه مامانم موندم بچمم بدنیا اومد ۴۰روز هم هم ...

بهتره خونه خودت باشی چون دکتر پسرم میگفت بعضی بچه ها خیلی حسشون قویه میفهمن جاشون عوض شده بی تابی میکنن،یه وقت مشکل من برات پیش نیاد،بچم شیر هم نمیخودر خونه خودم🤦‍♀️

خاک تو سره همچین خانواده ها شوهری که اینقد شعور ندارن حداقل درمان نیستن درد هم نباشن من ی ی مادر شوه ...

خواهر شوهر خواهرم مثل مادر شوهر شماست خواهر و مادرش هم همراهیش میکنن مادرم بخاطر اونا خواهرمو آورد خونه به طبع شوهرش هم خونه مادرم بود بخاطر بچه و زنش بعد همین خواهرشوهرش تهمت میزد من چون مجرد بودم میگفت دخترت خرابه بخاطر دختر خرابت برادر منو میکشونه اونجا 🙁 خواهرم ناراحت شد رفت خونش باز میگفت بخاطر خرج خورد و خوراک دخترشو نگه نداشت خلاصه برای هرکاری یک زر مفتی داره برای همین میگم بذار بگن مهم خودتی به جهنم که حرفی میگن 

خواهرم چهل روز خونه پدرم بود البته بنا به دلایلی ولی من نمیرم مادرشوهر هرچی میخواد زر مفت بزنه مگه ب ...

فقط از این بدم میاد بشینه این حرفارو بزنه به همسرم و بره تو گوشش و اینکه هر دقه بیاد بالا باشه آدم به شدت پر سرو صدا و فضولیه این چن ساله خون به جگرم کرده تو این ساختمون

کاش مامانم بود فلج بود ولی بود دوماهه فهمیدم باردارم از غم دارم میمیرم

عزیز دلم مبارکت باشه . خدا بیامرزش امیدوارم همسرت اینقد پشتیبان و همراهت باشه نبود مادرو کمتر حس  کنی

فقط از این بدم میاد بشینه این حرفارو بزنه به همسرم و بره تو گوشش و اینکه هر دقه بیاد بالا باشه آدم ب ...

عزیزم هر احتمالی رو باید داد ولی امیدوارم اون تایم خیلی حوصله به خرج بدی و اروم باشی

شیری که حرص بخوری و به بچه بدی شدیدا اثر میزاره رو بچه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ما رسم شهر پدریم رفتن خونه ی مادر هست 

رسم شهر مادریم موندن خونه ی خودمون 

همسرم همشهری بابام هست

بخاطر همین تاکید داشت برو خونه ی مامانت

منم رفتم که حرف نشنوم

ولی مامانم همیشه میگه ما بد میدونیم زائو بره خونه ی پدرش

خواهر شوهر خواهرم مثل مادر شوهر شماست خواهر و مادرش هم همراهیش میکنن مادرم بخاطر اونا خواهرمو آورد خ ...

وای وای آدما چقد میتونن بد باشن از خدا نمیترسن حالم بد بود مادرم میومد کارامو میکرد خونرو تمیز میکرد و... بعد مادرشوهرم لج بسته بود به مامانم که شما به ما اعتنا نمیزاری پسرمو از ما جدا کردینو قهر میکرد اعصاب برامون نمیزاشت مامانم که کمتر میومد میگفت انگار مامان نداری مامانت چرا نمیاد نمیدونم از دستش چکار کنم تعجبم میاد چرا واسه جاریم اینطور نبست 

وای وای آدما چقد میتونن بد باشن از خدا نمیترسن حالم بد بود مادرم میومد کارامو میکرد خونرو تمیز میکرد ...

میفهمم چی میگی عزیزم انشالله این روزها به راحتی بگذره فقط اهمیت نده پوستتو کلفت کن انشالله میگذره